Produsul a fost adaugat in cos

  Boxa portabila Anker bluetooth 4.1 Alb

  Cea mai buna in clasa sa, boxa portabila bluetooth Anker te ajuta sa experimentezi muzica in high definition prin intermediul unui difuzor de 4W cu o autonomie de cca 20 ore.

  Cod produs: A7908023

  Disponibilitate:

  220.72 Lei

  cu TVA inclus
  • Culoare: Alb
  • Brand: Anker
  • Garanție: 12 luni

  Volum In High Definition

  Boxa portabila Anker Bluetooth reda sunetul cu o claritate extrema printr-un difuzor de 4W, sunetele inalte si joase fiind extrem de bine subliniate.

  Autonomie Extrem De Generoasa

  Asculta muzica toate ziua si toata noaptea cu boxa portabila Anker Bluetooth. Intregul ansamblu este asamblat intr-un cub aproape 8 centimetri ce incape usor in orice geanta. Bateria interna reincarcabila asigura o autonomie cuprinsa intre 15 si 20 ore redare audio.

  Extrem De Simplu De Utilizat

  Nu ai nevoie de studii superioare ca sa setezi si sa folosesti boxa portabila Anker Bluetooth. Daca ai varsta de minimum 6 ani poti opera extrem de simplu boxa portabila Anker Bluetooth. Tot ce trebuie sa faci este sa actionezi butonul "on" iar boxa se va conecta imediat la ultima sursa audio bluetooth folosita si va incepe sa redea biblioteca audio. 

  Compatibilitate Maxima

  Poti conecta boxa portabila Anker Bluetooth dispozitiv bluetooth minimum 2.1 si superior, sau orice dispozitiv audio cu mufa jack.

  Lasa un comentariu sau pune o intrebare
    Produsul a fost adaugat in cos