Produsul a fost adaugat in cos

  Folie sticla securizata OnePlus 2 tempered glass 9H 0,33 mm GProtect

  Folie de sticla securizata tempered glass pentru OnePlus 2. Usor de aplicat, fara bule de aer, duritate 9H, ultra-rezistenta, acoperita cu strat oleofobic, transparenta. 

  Cod produs: OP20.33RE2.5D

  Disponibilitate:

  12.39 Lei

  cu TVA inclus
  • Brand: GProtect
  • Compatibilitate: OnePlus 2

  Folie de sticla securizata GProtect tempered glass pentru OnePlus 2 este foarte subtire, masurand doar 0.33 mm. Protejeaza ecranul dispozitivului impotriva zgarieturilor, este usor de aplicat, fara bule de aer.

  Produsa din sticla securizata tratata termic. Folia are un grad de duritate 9H, de 3 ori mai mare decat foliile obisnuite, aceasta rezistand cu succes zgarieturilor produse de chei si de alte obiecte ascutite sau dure.

  Folia de sticla securizata tempered glass pentru OnePlus 2 contine un strat oleofobic anti-grasime care nu retine diversele impuritati si amprente si un strat de adeziv puternic care nu afecteaza display-ul dispozitivului si sensibilitatea touch-screen-ului.

  In cazul unui impact puternic, folia de sticla securizata GProtect nu se rupe in bucati mici si ascutite protejand impotriva oricaror posibile accidente.

  Lasa un comentariu sau pune o intrebare
    Produsul a fost adaugat in cos