Categorii
Categorii

Aboneaza-te la newsletter-ul eastcom.ro

Mărci Există 7 mărci

 • Anker

  Anker este o companie multinațională producătoare de încărcătoare, huse și alte accesorii de înaltă calitate pentru telefoanele mobile și tablete. Produsele Anker sunt foarte populare in lumea intreaga datorita calitatii premium si a preturilor convenabile. Cele mai vandute baterii externe la nivel global sunt cele produse de Anker.

  Incepand cu anul 2015 eastcom.ro este unic importator si distribuitor oficial al Anker in Romania.

 • Arium Korea

  Arium Design este unul dintre cei mai populari producători de accesorii pentru telefoane mobile in Coreea de Sud. eastcom.ro oferă o gamă largă de huse Arium pentru iPhone 5s, iPhone 6, iPhone 6 Plus, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S5 si S6, Galaxy Note și multe alte modele.

 • Freedy

  eastcom.ro este unicul importator in Romania al marcii sud-coreene Freedy. Freedy oferă încărcătoare wireless pentru toate telefoanele echipate cu standard Qi și pentru o viață cât mai mobilă.

 • GProtect

  Folile de protecție GProtect oferă o protecție sporită pentru telefonul sau tableta ta. eastcom.ro oferă o gamă largă de folii de protecție din sticla securizata tempered glass, produse de GProtect, pentru telefoane și tablete.

 • Mpow

  Mpow este unul dintre liderii mondiale în producția accesorilor bluetooth pentru telefoane și tablete. eastcom.ro importa si distribuie in Romania huse cu încărcare, căști bluetooh și alte accesorii produse de Mpow.

 • Ringke

  Marca Ringke a apărut pe piața accesorilor pentru telefoane mobile în anul 2003. Incepand cu anul 2015 eastcom.ro este unicul importator oficial al produselor Ringke in Romania si vă oferă in aceasta calitate o gamă largă de huse și folii de protecție Ringke pentru telefoane.