5 Idei de Cadouri de la eastcom.ro


A venit din nou acel moment frumos din an când ne gândim la cadouri pentru noi și pentru cei dragi. Știm că este o perioadă foarte ocupată și poate nu am avut cu toții timp să ne gândim la cadourile perfecte, așa că vă oferim o listă de 5 cadouri inedite, frumoase și practice pentru Sărbătorile de Iarnă!

 

Husele Ringke Fusion reprezintă un vârf de lance în tehnologia huselor pentru smartphones. Este cel mai vândut brand de huse de pe Amazon.com. Câteva milioane de clienți sigur știu ce cumpără!

Ringke Fusion este o gamă de huse din termopoliuretan (TPU), ceea ce le conferă o rezistență sporită. Spatele husei este impregnat cu policarbonat (PC), un tip de plastic foarte dur care previne zgârieturile. Nu mai vorbim de designul extrem de ergonomic, prevăzut cu orificii prin care să se poată accesa toate funcțiile telefonului.

 

Ceea ce ne place extrem de mult la aceste huse este faptul că se pot personaliza. În pachetul cu husa, vei descoperi și un kit DIY de personalizare. În acest clip Youtube sunt instrucțiunile de folosire. Astfel vei dărui nu numai o husă de calitate, este ca și cum ai dărui mai multe!

 

Alege modelul tău favorit de huse Ringke Fusion!

 

Husele Ringke Slim sunt subțiri și durabile. Policarbonatul este prezent și în cazul acestora, fiind un material care permite designul minimalist, asigurând în același timp rezistență sporită. Precizia a reprezentat un criteriu important pentru designeri: husele Ringke Slim acoperă integral marginile telefonului, asigură acces nealterat la toate funcțiile telefonului și protejează împotriva zgârieturilor.

Sunt disponibile într-o multitudine de culori și la fiecare comandă vei primi gratis o folie pentru protecția display-ului.

 

Husele Ringke Slim reprezintă, astfel, un cadou valoros!

 

Husa Ringke Discover reprezintă un epitom al eleganței. Aceste huse sunt lucrate manual din piele naturală. Pe lângă eleganța design-ului, acestea sunt extrem de practice, prezentând inclusiv 3 lăcașuri pentru carduri și putând fi folosite ca stand pentru vizualizare de clipuri video.

 

huse ringke discover

 

Momentan husele Ringke Discover sunt disponibile numai pentru Samsung Galaxy S6.

 

Dăruiește-ți ție sau persoanei dragi o husă extrem de elegantă, eficientă și ușor de transportat. Va fi un cadou de neuitat.

 

Dăruiește o husă Ringke Discover! Dăruiește eleganța!

 

Bateriile externe Anker reprezintă soluția pentru o provocare zilnică: bateria smartphone-ului. Cu toții ne lovim de această situație. În ritmul alert al zilei noastre, telefonul se poate descărca în cele mai nepotrivite momente: atunci când chemăm un taxi, căutăm ceva pe Internet sau poate chiar în mijlocul unei convorbiri importante.

Atunci când bateria telefonului este descărcată, în ajutorul tău sar bateriile externe Anker. Acestea încarcă cel puțin o dată telefonul. Acestea vin în mai multe capacități: de la Anker Astro Mini de 3350 mAh la capacitatea imensă de 25600 mAh a bateriei Anker Astro E7. Bateriile externe Anker răspund astfel unei game extrem de largi de nevoi de încărcare. Pentru că în lumea alertă în care trăim, încărcarea telefonului devine o nevoie.

Bateriile externe Anker îți vor ține telefonul încărcat în momentele importante!

 

Boxele Anker 4.1 cu Bluetooth te ajută să experimentezi muzica în high definition prin intermediul unui difuzor de 4W cu o autonomie de cca 20 ore.

Fiind dotată cu Bluetooth, boxa se va conecta la o sursă Bluetooth. Astfel poți conecta boxele ușor la calculator, laptop, tabletă sau telefon. Boxa portabilă Anker Bluetooth se poate conecta la un dispozitiv Bluetooth minimum 2.1 și superior, sau orice dispozitiv audio cu mufă jack.

 

Boxa este asamblată într-un cub cu latura de aproximativ 8 centimetri, deci încape ușor în aproape orice geantă sau rucsac. Nu este nevoie nici să ai cabluri la tine. Iar bateria sa internă asigură o autonomie între 15 și 20 de ore.

 

Dăruiește experiența de a putea asculta muzica favorită cu ajutorul boxelor Anker!

 

Sperăm că v-am dat câteva idei bune!

 

 

Noi cei de la eastcom.ro vă urăm Sărbători Fericite!

Last news