7 gadgeturi esențiale pentru o casă smart

gadgeturi pentru o casa smart
Dacă ești pasionat de gadgeturi și vrei să ai cele mai noi și performante dispozitive, ți-am pus la dispoziție o listă cu produse pe care trebuie neaparat să le ai în casa ta. 

 1. Bec Smart WiFi Eufy Lumos Color E26

 

Se conectează direct la Wi-Fi, și poate fi controlat prin comenzi vocale. Poți regla lumina, intensitatea și culoarea, prin intermediul aplicației eufyHome. Te ajută să economisești 80% din costurile de iluminare, având un consum de doar 9W. Funcția “Away Mode” poate fi activată atunci când pleci în vacanța, sau casa rămâne goală pentru perioade mai lungi de timp. Atunci, becul se aprinde și se oprește aleatoriu pentru a simula activitate în casă. 


bec smart eufy pret

 2. Kit de supraveghere video eufyCam 2 Pro

Pentru securitate de ultimă generație, poți alege kitul de supraveghere video eufyCam 2 Pro, cu 2 sau 3 camere video și HomeBase. Diferența dintre camerele de supraveghere existente pe piață și cele de la eufy constă în autonomia impresionantă de 365 de zile dintr-o singură încărcare, rezoluția 2K și rezistența la condiții meteo nefavorabile. Camerele de supraveghere sunt fără fir, fiind complet wireless. 

sistem de supraveghere video wireless pret

 3. Aspiratorul smart eufy RoboVac L70 Hybrid

 

Cu putere mare de aspirare de 2200Pa, și autonomie de până la 2,5 ore. Tehnologia avansată de mapare cu Laser Path, permite curățarea personalizată a zonelor casei tale. Un dispozitiv 2-în-1: aspirator și mop, pentru o curățare mai profundă.

aspirator smart eufy pret 

 4. Proiector video portabil Anker Nebula Vega

 

O casă inteligentă are nevoie de un proiector video pentru a avea acea experiență de cinema la tine acasă. Are o rezoluție de 1080p și diagonală de până la 304 cm, HDR10 și 500 lumeni ANSI. Sunetul este clar și puternic datorită difuzoarelor duale de 4W și tehnologiei Dolby Digital Plus. Bateria reîncărcabilă încorporată oferă o autonomie de până la 3 ore cu o singură încărcare. Poți alege din cele peste 5000 de aplicații cu Android TV 9 sau poți să redai conținut de pe telefonul tău.


cel mai bun videoproiector portabil

 5. 
Friteuza cu aer cald TaoTronics AF00

Mănânci mai sănătos, cu mai puține calorii și cu mai multă aromă. Friteuza cu aer TaoTronics îți permite să gătești fără ulei, sau cu o cantitate mică de ulei. Cum se prăjește mâncarea? Friteuza TaoTronics circulă aerul foarte fierbinte în jurul mâncării pentru a o pregati mai repede, datorită ventilatorului încorporat puternic de 1750W și a sistemului de convecție a aerului la 360°. În plus, poți alege între cele 11 meniuri presetate cu setări precise de timp și control al temperaturii. 


cum sa mananci mai sanatos

 6. Lampa de birou Abko LS03

 

Mai mult decât o lampa standard. Oferă încărcare wireless rapidă pentru telefonul tău, și poți alege între 3 temperaturi de culoare. Lampa are un consum redus de energie, cu 75% mai puțin decât o lampa normală. 

lampa de birou cu incarcare wireless

 7. 
Boxa wireless SoundCore Wakey

 

Un dispozitiv 3-în-1: alarmă, boxă cu difuzoare duale de 10W, și încărcător wireless. Are conexiune Bluetooth 5.0, control tactil și sunete ambientale pentru un somn cât mai odihnitor și liniștit. 

boxa cu incarcare wireless pret
Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l pe pagina ta de Facebook pentru a le arăta și prietenilor și familiei tale care sunt cele mai performante gadgeturi pentru o casă smart. 

Last news