Anker introduce PowerIQ 2.0. Vom avea baterii cu încărcare rapidă și mai subțiri

 

Anker a lansat la începutul acestui an tehnologia PowerIQ 2.0, odată cu producția bateriei externe PowerCore II Slim 10.000 mAh, ca un preambul la ceea ce urmează pentru compania fondată în California. Cu toate acestea, Anker își va prezenta noul standard de încărcare în mod oficial la IFA Berlin, eveniment ce va avea loc la începutul lunii septembrie. Ce înseamnă totuși PowerIQ 2.0 pentru utilizatorii acumulatori externi?

 


 

În primul rând noua versiune a standardului de încărcare va aduce pe piață prin intermediul Anker baterii mai subțiri, mai mici și mai ușoare. Într-un cuvânt - super-portabilitate, ideea pe care Anker a mizat încă de la început. Folosind un singur chip pe noile powerbank-uri, PowerIQ 2.0 va fi capabil să producă o putere de până la 18 W, la aceeași viteză de încărcare ca și înainte, însă care se realiza până acum cu două chipuri.

 


 


 

Odată cu lansarea oficială a PowerIQ 2.0, Anker va introduce pe piață bateria externă PowerCore II 20.000, cu noul standard implementat. În comparație cu PowerCore 20.000, care dispune de tehnologia Quick Charge 3.0, noul acumulator extern va fi mai mic, dar și mai ușor. PowerCore II 20.000 va fi disponibil într-o primă fază în SUA din luna septembrie, iar până la sfârșitul anului va ajunge și pe alte piețe, precum cea din România, unde eastcom.ro este unic importator și distribuitor oficial Anker.

 


 

Anunțul făcut de Anker în privința PowerIQ 2.0 are o importanță majoră pentru utilizatorii gadgeturilor ce nu suportă funcționalitatea Qualcomm Quick Charge, cum sunt dispozitivele Apple. Cu PowerIQ 2.0, utilizatorul poate obține în continuare viteze de încărcare rapide, de până la 3A, fără să mai aibă nevoie de funcționalitatea Quick Charge 3.0.

 


 

Subiecte pe aceeași temă:

 

Last news