Anker MagGo. Noua eră de încărcare începe acum

iPhone nou, încărcare revoluționa. Descoperă MagGo 622 

Un dispozitiv 2-în-1 care merită luat oriunde. Anker a fost una dintre primele companii de accesorii de pe piață care a lansat o baterie externă wireless cu MagSafe. MagGo 622 depășește așteptările utilizatorilor Apple, datorită vitezei rapide de încărcare și a fiabilității dovedite.  

 

Cu powerbank-ul magnetic MagGo 622, Anker a ridicat și mai mult standardele, datorită materialelor premium și a tehnologiilor revoluționare, care plusează la capitolul portabilitate.   

 

Anker MagGo 622 a fost lansat în octombrie 2021 și este disponibil din a doua jumătate a lunii ianuarie și în România, ca parte a unei game extinse MagGo. Bateria externă de 5.000 mAh este special concepută pentru serie iPhone 12 și iPhone 13.  

 

Obțineți încărcare wireless de 7,5 W cu MagGo 622. Aceasta este mai rapidă decât bateria externă magnetică de la Anker, care avea o putere de 5 W 


Anker MagGo 622

 

Port-ul USB-C funcționează atât pentru reîncărcarea bateriei, cât și pentru alimentarea dispozitivelor care nu sunt MagSafe. Puteți chiar să utilizați Anker MagGo 622 ca un suport de încărcare cvasi-wireless, conectându-l la alimentare în timp ce telefonul este atașat. În acest mod, veți reîncărca atât bateria externă, cât și iPhone-ul. 

 

Suportul  încorporat este caracteristica care diferențiază bateria magnetică MagGo 622 de alte produse existente pe piață. Cu un design inspirat de husa Smart Folio de la Apple, suportul se așează plat, ținut în siguranță de magneți atunci când nu este utilizat și se pliază atunci când doriți să folosiți telefonul. 

 

Telefonul poate fi susținut atât în modul portret cât și landscape, un scenariu ideal pentru momentele când accesați rețelele de socializare sau pentru a viziona videoclipuri 

 

 

Stația de încărcare wireless magnetică Anker 623 MagGo 2-în-1: Mică și compactă, cu design premium 




Anker PowerWave Mag-Go 2n-1 permite încărcarea wireless simultană pentru Apple iPhone seria 12 sau 13 și a căștilor AirPods sau Soundcore. 

 

Stația de încărcare wireless magnetică 2-în-1 Anker 623 MagGo are un finisaj moale la atingere și o bază anti-alunecare pentru pentru o fixare sigură pe birou sau noptieră. Partea de jos a stației de încărcare are și un LED circular care indică starea de încărcare. Acest feature este conceput pentru a fi prietenos cu somnul, astfel încât atunci când se aprinde pentru a indica stadiul încărcării, se va opri după trei secunde. 

 

În ceea ce privește partea magnetică a lui Anker 623, dacă utilizați o husă MagSafe sau pur și simplu aveți iPhone-ul fără nici o husă, acesta va fi în siguranță datorită magneților puternici ai stației de încărcare. Puteți regla unghiul de vizualizare după bunul plac și să-l utilizați astfel pentru apeluri video sau vizionarea videoclipurilor.  

 

Anker include în pachet un adaptor de 20 W și un cablu cu stația de încărcare magnetică wireless 2-în-1 MagGo 623. Vitezele de încărcare cu 623 sunt de până la 7,5 W pentru iPhone 12 și iPhone 13 și de 5 W pentru AirPods și alte căști wireless compatibile. 

 

Anker Ring Grip MagGo 610: Suportul magnetic pentru iPhone 12 și 13 

anker 610

 

Anker Ring Grip MagGo 610 are încorporat magneți puternici care se fixează pe spatele iPhone-ului pentru a asigura o potrivire sigura.  

 

Gândiți-vă la el ca la un Popsocket magnetic, care vă ajută să vă țineți mai bine telefonul și poate servi și ca suport dacă doriți să vă puneți telefonul pe o suprafață în orientare landscape pentru a viziona un videoclip 

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l pe pagina ta de Facebook ca să afle și prietenii tăi despre noua gamă MagGo, de la Anker.

Last news