Beneficiile unei baterii externe

Cred că am fost cu toții în situația în care am rămas fără baterie la telefon și nu aveam încărcător. Ne-am întrebat toți colegii: "Ai cumva un încărcător de telefon ?".  Ne-am simțit poate neputincioși și neajutorați. Cum de am uitat încărcătorul acasă ?

 

Recent, un coleg de birou a dat un răpuns interesant: “N-avem să îți dăm încărcător pentru că nu le avem la noi. Ne-am luat baterii externe. Tu de ce nu îți iei ?“.

 

O idee excelentă.

 

Beneficii baterie externă telefon

 

1) Telefonul ar rămâne încărcat mai mult timp.

 

2) Atunci când nivelul bateriei telefonului scade, pot oricând conecta bateria externă, indiferent că mă aflu la birou sau în orice alt loc.

 

3) Nu te mai simți ca “acel coleg care cere mereu un încărcător de telefon” .

 

Tipuri de baterie externă de telefon

 

1) Husa cu acumulator Mophie

Este o husă cu baterie care permite încărcarea telefonului chiar în timpul utilizării acestuia. Un comutator permite activarea încărcării atunci când este nevoie. Se pot încărca simultan telefonul și husa folosind un cablu micro-USB. Poți citi mai multe detalii despre husa cu acumulator Mophie.

 

2) Baterie externă Anker

Este o baterie externă ușoară și elegantă la care pot fi încărcate mai multe tipuri de dispozitive. Anumite tipuri detectează port-ul dispozitivului, putând astfel încărca orice device la viteză maximă. Marea majoritate a dispozitivelor vor fi încărcate cel puțin o dată. Citește mai multe detalii despre bateria externă Anker.

 

 


Last news