Campioana României la futnet, premiată de eastcom.ro

 

Tengo Salonta a câștigat la Cluj în acest weekend play-off-ul primei ediții a Campionatului României la futnet (fotbal-tenis) și a realizat eventul, după ce a cucerit și Cupa României Masita săptămâna trecută. În play-off-ul găzduit la Cluj-Napoca s-au luptat pentru trofeul de campioană patru echipe, în sistem eliminatoriu, iar Tengo Salonta și-a respectat statutul de favorită și a pus mâna pe medaliile de aur.


Sportivii bihoreni și-au adjudecat titlul de campioană împotriva celor de la JSF Cluj după ce s-au impus cu 3-0 în finala play-off-ului, compusă dintr-un meci de dublu, unul de simplu și unul de triplu. În semifinale, Tengo Salonta a trecut de Simex Șimleul Silvaniei, cu același scor, fără să cedeze niciun set în cele trei probe.

Pe lângă marele trofeu și medaliile de aur, campionii României la futnet (fotbal-tenis) au fost premiați de eastcom.ro, magazin online de accesorii premium și gadgeturi pentru telefoane. Cei mai buni jucători ai fotbalului peste fileu din România au primit din partea eastcom.ro câte un powerbank de la Anker.

Tengo Salonta a avut în acest an un parcurs de excepție, reușind în vară să pună futnetul românesc pe harta Europei prin succesul răsunător din Cehia, unde a cucerit Cupa Mondială a Cluburilor.

Last news