Cât va costa Galaxy Note 8 în România


 

Samsung Galaxy Note 8 a fost prezentat oficial la New York la mijlocul acestei săptămâni, iar blogul eastcom.ro vă prezintă principalele noutăți implementate pe cel mai nou smartphone produs de compania sud-coreeană.

 


 

 

Display Infinity - același ecran existent deja pe Galaxy S8. Are o dimensiune de 6,3 inch, mai mare decât cel al modelului S8 Plus și o rezoluție Full HD+.

 

Camera foto - Galaxy Note 8 este primul telefon Samsung dotat cu două camere foto. O cameră foto are o apertură f/1.7, iar cealaltă are o lentilă de tip tele cu o apertură de f/2.4.

 

Procesor - Chip Snapdragon 835/Exynos 8895 (în funcție de regiunea în care este comercializat). Procesorul este secondat de 6 GB memorie RAM.

 

Autonomie - Samsung a ales pentru Galaxy Note 8 un acumulator de doar 3.300 mAh, pentru a nu se mai confrunta cu problemele uriașe avute cu predecesorul Note 7. Suportă încărcare rapidă printr-un conector USB-C, dar și wireless.

 

Spre deosebire de Apple, care a renunțat la ieșirea audio de 3,5 milimetri, Samsung a păstrat acest conector, rezistent la apă și praf, cu certificare IP68.

 

Galaxy Note 8 va fi livrat pe piață cu versiunea 7.1 de Android preinstalată și include în sistemul de operare deja celebrul asistent virtual Bixby. Momentan nu există suport pentru limba română pentru această aplicație.

 

Galaxy Note 8 va avea o memorie internă de 128 GB sau 256 GB, plus suport pentru carduri de memorie pentru o capacitate mai mare. Va ajunge în România în a doua jumătate a lunii septembrie.

 


 

Preț - Cat va costa Samsung Galaxy Note 8 în România? Samsung nu a făcut public prețul de achiziție, însă anumite zvonuri susțin că acesta va costa în jur de 4.500 de lei în magazinele din țara noastră.

 


 

Începând cu data de 15 septembrie 2017, eastcom.ro va comercializa cele mai importante accesorii pentru Samsung Galay Note 8. Pe eastcom.ro vei putea găsi o gamă variată de huse și folii de sticlă securizate pentru Galaxy Note 8. Până atunci, poți profita din plin de reducerile de 50 la sută pentru încărcătoarele din gama wireless.


[embed]https://www.youtube.com/watch?v=ZXB8hwfCEnw[/embed]

Last news