CELE MAI BUNE ACCESORII PENTRU IPHONE XS MAX

Eşti mândrul posesor al unui iPhone Xs Max sau urmează să-l primeşti până de Sărbători? Cel mai bun smartphone produs de Apple până în prezent merită să facă echipă cu accesorii pe măsură. De la protecţie, la extinderea autonomiei sau un plus de experienţă în utilizare, gadgeturile smart pot fi aliatul tău în fiecare zi. Ca să te ajutăm, am alcătuit o listă cu o serie de accesorii compatibile cu iPhone XS Max. Am inclus în această listă huse de protecţie, căşti wireless, suport auto, încărcător auto cu încărcare rapidă, încărcător wireless, plus multe altele. Iată lista noastră cu cele mai bune accesorii pentru iPhone XS Max:

#1 HUSĂ RINGKE FUSION

 

Cu o greutate de 208 grame, iPhone XS Max este cel mai greu smartphone lansat de Apple până acum. Producătorul american susţine că a folosit în procesul de producţie „cea mai rezistentă sticlă de până acum de pe un smartphone”, cât şi o ramă din oţel inoxidabil rezistent la zgârieturi. Chiar şi aşa este esenţial să îţi iei măsuri de siguranţă având în vedere preţul de achiziţie al smartphone-ului, cât şi costul unor eventuale reperaţii pentru iPhone Xs Max. Recomandarea noastră este husa Ringke Fusion. Fabricată din policarbonat dur și poliuretan moale, e protecția optimă pentru iPhone Xs Max. Transparența husei scoate în evidență calitățile telefonului și îl protejează de zgârieturi și șocurile accidentale.

#2 SUPORT AUTO MAGNETIC UNIVERSAL RINGKE GEAR

Ringke Gear este suportul auto ideal pentru iPhone Xs Max. Are o aderență puternică datorită magnetului neodim. Pur și simplu lipești suportul de metal pe iPhone Xs Max sau pe husa acestuia și atașezi suportul pe bord cu ajutorul benzii adezive 3M din pachet. Se potriveste cu orice interior de mașină, fără sa blocheze orificiile de ventilație sau parbrizul. Ringke Gear suportă o greutate de până la 5 kilograme! iPhone Xs Max nu se va clinti nici măcar pe cele mai proaste drumuri.

#3 CABLU CERTIFICAT OFICIAL APPLE LIGHTNING ANKER POWERLINE+ II 0,91 METRI

Anker PowerLine+ II este probabil cel mai rezistent cablu de pe piață. Are în componență materiale premium datorită cărora are o durată de viață de până la 30 de ori mai mare față de cablurile standard, iar Anker este renumită pentru calitatea produselor sale. Acest cablu vine însoțit în pachet de o husă utilă care te ajută să-l păstrezi în cele mai bune condiții.

#4 BATERIE EXTERNĂ ANKER POWERCORE 20000 MAH QUICK CHARGE 3.0

Bateria externă e un accesoriu must-have dacă folosești un iPhone Xs Max. Îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie atunci când tragi de ultimele procente din bateria smartphone-ului înainte să se închidă. Anker PowerCore 20000 mAh cu încărcare rapidă prin Qualcomm Quick Charge 3.0 e în topul bateriilor externe. E dotată cu 2 porturi USB și încarcă în siguranță un iPhone Xs Max de 4 ori.

#5 ÎNCĂRCĂTOR DE REȚEA ANKER POWERPORT+ 1 QC 3.0

Incarcator de retea Anker Powerport+ 1 cu incarcare rapida

Apple nu a inclus nici pentru iPhone Xs Max un încărcător rapid în pachet. Asta înseamnă că după ce o să plătești în jur de 6.000 de lei în cutie o să primești același încărcător clasic și un cablu Lightning și nu te poți bucura de încărcarea rapidă. Asta înseamnă că va trebui să aștepti la fiecare încărcare completă nu mai puțin de 3 ore și jumătate. Cu încărcătorul fast-charge Anker PowerPort+ 1 cu Qualcomm 3.0 obții în doar 30 de minute o baterie încarcată la 50% din capacitate, iar încărcarea completă se face în două ore.

#6 ÎNCĂRCĂTOR UNIVERSAL WIRELESS QI ANKER POWERTOUCH 5W

Incarcator wireless QI Anker PowerTouch 5W

Încărcărcarea wireless este prezentă și pe iPhone Xs Max și e în prezent cel mai confortabil mod prin care poți încărca telefonul. Dacă vrei încărcare wireless, fără să mai folosești cablul, îți recomandăm încărcătorul universal wireless QI Anker PowerTouch 5W. Poți lua telefonul de pe standul de încărcare și-l poți pune la loc fără să “stresezi” portul de încărcare al telefonului. E perfect de folosit mai ales pe noptiera din dormitor. În acest fel nu va trebui să potrivești cablul în telefon când ți-e lumea mai dragă.

#7 FOLIE BENKS X-PRO+ DIN STICLĂ SECURIZATĂ 3D 9H 0.23 MM

iPhone Xs Max se laudă cu cel mai bun ecran existent pe un smartphone la ora actuală, însă nu e indestructibil, iar înlocuirea lui costă aproximativ 1.600 de lei. Protejarea ecranului ar fi o mutare câștigătoare. Folia Benks X-PRO+ pentru iPhone Xs Max este concepută din materiale speciale rezistente la zgârieturi și căzături. Cu o investiție mică, ai toate șansele să te bucuri de smartphone-ul tău și să-i păstrezi aspectul la fel ca-n prima zi.

#8 CĂȘTI AUDIO WIRELESS BLUETOOTH 4.0 MPOW SWIFT SPORT

Mpow se numără printre producătorii care au lansat pe piață cele mai bune căști wireless pentru telefoane din punct de vedere al raportului calitate/preț. Dacă ai cheltuit o sumă importantă de bani pentru iPhone Xs Max și ai rămas cu un buget mic pentru accesorii, căștile wireless bluetooth Mpow Swift Sport te vor scuti de o cheltuială majoră. Stau bine în urechi, poţi alerga în voie, fără să fii nevoit să le corectezi poziția în urechi. Bateria te ține aproape 6 ore, iar calitatea sunetului este excepțională.

Last news