Cele mai bune cabluri USB-C. Cabluri de încărcare USB tip C pentru Android, laptopuri şi tablete


Portul de încărcare MicroUSB pierde tot mai mult teren în cazul smartphone-urilor şi al tabletelor. Treptat, dar sigur, cablurile USB tip C îşi intră în drepturi, iar unii specialişti preconizează că acesta va fi viitorul încărcării: un singur cablu şi un singur încărcător de mare viteză pentru toate dispozitivele.

Potrivit unor estimări, în 2021 vor exista aproape cinci miliarde de gadgeturi care vor avea cel puţin un port USB de tip C. Asta după ce în 2016 numărul dispozitivelor dotate cu acest port se ridica la doar 300 de milioane.

Avantajele USB-C


Porturile USB-C şi standardul USB 3.1 sunt tot mai prezente pe smartphone-uri, tablete, laptop-uri şi console de gaming (Nintendo Switch), iar cablurile USB-C au o multitudine de avantaje. Sunt reversibile, iar încărcarea şi transferul de date se realizează rapid datorită standardului USB 3.1. Totuși, la fel ca în cazul cablurilor microUSB și Lightning, există pe piață o mulțime de cabluri USB-C care vă pot pune în pericol smartphone-ul. Chiar dacă un cablu ieftin pare tentant, există șanse mari ca acesta să fie falsificat sau chiar să nu respecte specificațiile tehnice și să permită să treacă prea mult curent prin ele, iar efectul să fie devastator pentru gadgeturi. P

Cea mai bună variantă este să folosiți cablurile proprietare, livrate împreună cu smartphone-ul. Însă de multe ori cablurile cedează sau pur și simplu se pierd. Sfatul nostru este să folosiți un cablu USB-C de la un producător consacrat, pentru a evita „surprizele” nedorite. Indiferent că aveți nevoie de un cablu lung, scurt, cu mufă USB-C la ambele capetele sau unul USB-C la USB-A, pe eastcom.ro avem cablul potrivit pentru tine, să te poți bucura de un transfer de date și încărcare la cea mai mare viteză.

Cablu premium Anker PowerLine+ USB-C USB-A 3.0


cabluri usb-c

Cu un inveliș rezistent, miez din fibră de aramidă și conectori sudați cu laser, cablul Anker PowerLine+ USB-C la USB 3.0 oferă cea mai sigură și cea mai mare protecție pentru orice smartphone. Testat în mod riguros pentru a dovedi compatibilitatea cu aproape toate tipurile de dispozitive USB de tip C - fie că este vorba de smartphone-uri, tablete, MacBook sau alte dispozitive USB-C. Oferă încărcare ultra rapidă și o rată de transfer de 5 gb/s, ceea ce înseamnă că poți copia un film HD in mai puțin de 5 secunde. Cablul vine însoțit în pachet de o husă de transport.

Cablu Ringke Premium USB-C - USB-C 3.0


cablu usb-c

Compatibil cu Chromebook Pixel, Nintendo Switch, Huawei Matebook, Dell XPS13, MacBook Air și alte dispozitive, acest cablu produs de Ringke este unul dintre cele mai rezistente cabluri USB-C care există. Cu o durată de viață de până la 4 ori mai mare față de cablurile standard, Ringke Premium USB-C - USB-C 3.0 are o viteză de transfer de până la 10 ori mai mare față de standardul USB 2.0 și încarcă rapid dispozitivele cu port USB-C.

Cablu Ringke Smart Fish USB-C USB-A 3.0


cablu usb-c

Cu un înveliș dublu din nylon și aluminiu, Ringke Smart Fish este rezistent la căldura excesivă și e imposibil de încâlcit. Compatibil cu majoritatea smartphone-urilor de ultimă generație, Nintendo Switch, tablete și încărcătoarele de rețea, auto sau wireless pentru Galaxy S10 Plus, Galaxy S10, Galaxy Note 9, Note 8, S9, S9 Plus, S8, S8 Plus, LG V40 ThinQ, V30, G7, Nexus, Xiaomi, Microsoft, OnePlus, Huawei, ZTE, Huawei, HTC plus multe altele.


Alte cabluri recomandate:

 

 

Last news