Cum poate muzica să îți îmbunătățească productivitatea

casti wireless pretȘtim că muzica poate avea un impact asupra dispoziției tale, dar poate ea să îți îmbunătățescă productivitatea? Fie că lucrezi de acasă sau de la un birou, dacă asculți muzica potrivită, te vei putea concentra multa mai bine asupra sarcinilor tale. 

Ideea de îmbunătățire a productivității prin muzică nu este una nouă. În 1940, BBC a lansat un program de două ori pe zi numit “Muzică în timp ce lucrezi“ conceput pentru a crește productivitatea muncitorilor din fabrică. Acest program a fost atât de popular încât a fost difuzat timp de 27 de ani. 

casti cu noise cancelling

Atunci când asculți melodiile tale preferate creierul tău elibereze dopamină, ceea ce îți va îmbunătăți starea de spirit și reduce stresul și anxietatea. A avea o dispoziție bună înseamnă că este foarte probabil să îți termini toate sarcinile și să te concentrezi mai mult timp. 

Nu putem nega că un playlist bun poate face chiar cea mai banală sarcină mai plăcută, așa că nu trebuie să subestimăm puterea pe care o are ascultarea muzicii la locul de muncă atunci când vine vorba de îmbunătățirea moralului angajaților. Pentru asta noi vă recomandăm boxa portabilă wireless Anker Soundcore Flare+. Este rezistentă la apă, cu sunet 360° puternic si clar și autonomie de 20 de ore. 
boxa portabila anker soundcore

În cazul în care colegii tăi nu sunt fani ai muzicii pe care o asculți, noi îți recomandăm căștile wireless Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro. Recomandate de 10 artiști câștigători ai premiilor Grammy, au Active Noise Cancelling personalizat, tehnologie HearID și PureNote, rezistență la apă cu certificat IPX4 și autonomie prelungită de până 26 de ore. 


cele mai bune casti wireless

Dacă ești fanul căștilor over-ear îți recomandăm Anker Soundcore Life Tune. Cu cele mai performante tehnologii de anulare a zgomotului cu 3 moduri, sunet Hi-Res și autonomie de neegalat de până la 60 de ore. 
casti cu noise cancellingDacă ți-a plăcut acest articol dă un share pe pagina ta de Facebook pentru a vedea și prietenii și familia. 

Last news