Cum te ajută un cântar smart să menții un stil de viață sănătos

Te-ai întrebat vreodată de ce nu poți menține un stil de viață sănătos? De ce mereu renunți la planurile tale de fitness? De obicei, răspunsul este simplu: lipsa motivației. 

Un cântar inteligent este cea mai bună soluție pentru o familie sănătoasă. Când ești dedicat unui program de fitness sănătos, folosește un cântar inteligent care măsoară și stochează cu exactitate măsurătorile tale și ale familiei. Sarcina principală a unui cântar inteligent este să îți înregisteze greutatea și alte măsurători în aplicație și să îți permită să vezi istoricul schimbărilor de greutate, în timp.

Cântar smart preț

Cântarul inteligent eufy C1 de la Anker este partenerul perfect. Îți va oferi mereu motivația pentru a merge la sală, a-ți menține dieta și a lua decizii sănătoase. Prin intermediul aplicației EufyHome vei putea vedea 12 măsurători exacte precum: greutate, grăsime corporală, indice de masă corporală, masa de grăsime, masa osoasă, masa musculară și altele. Toate aceste măsurători pot fi înregistrate pentru până la 16 utilizatori. 

Cel mai bun cântar smart

De ce trebuie să ai cântarul inteligent eufy C1 în casa ta? Datorită acestor beneficii:

  1. Te motivează
  2. Copiii pot învăța obiceiuri sănătoase
  3. Este super rapid și urmărești datele fără efort
  4. Îți spune dacă dieta și modificările stilului tău de viață funcționează
  5. Nu trebuie să te uiți. Îți arată totul în aplicața eufyHome
  6. Recunoaște utilizatorul automat

Cine recomandă cântarul inteligent eufy C1?

Echipa de la lifesavvy.com spune că “eufy C1 are cea mai bună aplicație și analiză a datelor. Dacă ești pasionat de tehnologie sau de fitness și dorești să obții mai multe detalii despre corpul tău, eufy C1 este soluția perfectă.” 

Echipa de la techradar.com spune că “eufy C1 face simplă urmărirea greutății și a compoziției corpului. Este cel mai bun cântar inteligent pe care îl puteți cumpăra astăzi și face ca urmărirea greutății și a compoziției corpului să fie fără efort. Dintre toate cântarele smart pe care le-am testat, acesta a fost cel mai rapid și mai ușor de configurat.”
Cel mai bun cântar smart

Last news