De ce este bine să folosești o baterie externă

Am primit un mesaj interesant de la o clientă și ne-am gândit să vi-l împărtășim. Ioana C. ne povestește:

 


Acum în jur de o lună, în prag de Sărbători, mă găseam împreună cu un grup de prieteni în Piața Romană din București, proaspăt ieșiți de la petrecerea de sfârșit de an a companiei. Era târziu, în jur de miezul nopții și era un frig de crăpau pietrele.

Ne oprisem cu toții, vreo 7 sau 8 persoane, în zona stației de taxiuri. Lângă noi mai erau câțiva colegi, care, la fel, fuseseră la petrecere. Cei mai rapizi (și care stăteau în aceeași zonă) s-au urcat în taxiuri și au plecat. Noi ceilalți nu aveam să avem aceeași baftă.

Taximetriștii, văzând că numărul de clienți potențiali începea să crească, negociau cu fiecare persoană care deschidea ușa mașinii, crescând, progresiv, prețul cursei. La început erau refuzați categoric, însă pe măsură ce timpul trecea și se făcea din ce în ce mai frig, petrecăreții s-au recunoscut învinși și s-au urcat, grupuri-grupuri, în toate taxiurile rămase.

Astfel ne-am pomenit câțiva, cei mai puțin norocoși, cu stația de taxiuri goală. Am scos, bineînțeles, telefoanele și am început să chemăm taxi cu ajutorul aplicațiilor. Ne înghețau mâinile pe telefoane, iar frigul extrem nu făcea bine nici dispozitivelor. Unde mai pui că aveam mai puțin de 20% baterie după o zi întreagă în care nu încărcasem telefonul și nici nu mă gândisem că va fi nevoie.

După o jumatate de oră, eram disperați. Nici un taxi nu răspundea apelurilor. Cu siguranță, petrecerea companiei noaste nu era singura care avusese loc în acea zi. Bateriile telefoanelor erau pe terminate.

La un moment dat, unul dintre colegii mei a scos din buzunar o baterie externă (am vazut că scria Anker pe ea) și și-a conectat telefonul. Mi-am spus: “Uite un om prevăzător!”. În scurt timp, un șofer a răspuns apelului său, dând ca timp estimat de sosire 12 minute.

L-am rugat ca în timpul de așteptare să îmi imprumute bateria sa externă pentru a-mi încărca măcar câteva minute telefonul muribund. În scurtul timp rămas, am ajuns la 15% baterie. Astfel, am putut continua căutarea unui taxi.După ce mi-au plecat și ultimii colegi și am rămas minute bune singură în Piața Romană, am avut sentimentul acut că sunt pe cont propriu și că depind de un device. Parcă auzindu-mi gândurile, un taximetrist a răspuns într-un târziu apelului meu.

Am intrat in casă când telefonul arăta 4% baterie. M-am simțit norocoasă că acel coleg al meu a avut prezența de spirit să aibă o baterie externă la el și că a avut amabilitatea să mi-o împrumute. Acele câteva minute de încărcare mi-au ajutat telefonul să rămână pornit până când am reușit să găsesc un taxi.

După acea întâmplare, am decis să îmi cumpar și eu o baterie externă Anker și să o țin la mine tot timpul. M-am decis asupra unui Anker PowerCore Mini de 3350 mAh auriu, pentru că este o baterie cât un tub de ruj și are o culoare frumoasă. În plus, am găsit-o la reduceri. Arată elegant și mă poate scoate din situații precum cea pe care am povestit-o.De aceea sfatul meu este să fiți prevăzători și să aveți la voi o baterie externă, deoarece nu se știe niciodată când veți avea nevoie.

 

Îi mulțumim Ioanei pentru poveste. A fost extrem de elocventă așa că noi nu mai adăugăm decat linkul de unde puteți găsi bateriile externe Anker.

 

Vă dorim să nu ajungeți în situații extreme, precum în povestea de mai sus și vă sfătuim la rândul nostru să fiți prevăzători!

 

Last news