De ce să alegi încărcătorul Anker Nano?

încărcător anker nano

Da, știm că te-ai săturat de încărcătoarele lente. Știm că ești mereu grăbit și telefonul tău nu se încarcă la timp. Ne-am gândit la tine și la problema ta și am găsit soluția perfecta pentru tine. Încărcătorul Anker Nano.


Este cel mai mic încărcător din lume, însă îți va încărca telefonul de 3 ori mai rapid decât încărcătorul tău standard. Ce înseamnă asta? În 30 de minute va încărca 5
3
% din bateria telefonului tău datorită puterii de 20W. Încărcătorul tău standard de iPhone are 5W. 

Anker Nano este echipat cu tehnologia exclusivă Anker, PowerIQ 3.0. Acestă tehnologie identifică tipul de dispozitiv pe care urmeză să îl încarce și îl încarcă în cel mai rapid mod posibil. Este cel mai bun încărcător USB-C pentru iPhone 12, iPad Pro și MacBook Pro. 


încărcător anker nano preț

De asemenea, este echipat cu tehnologia GaN, alternativa modernă a siliciului, ceea ce înseamnă un încărcător mai mic și mult mai eficient. Încărcătoarele GaN sunt mai mici deoarece formula chimică azotul de galiu nu necesită atât de multe componente față de cele din siliciu. Acest material poate să conducă în timp tensiuni mult mai mari decât siliciul. Ce înseamnă toate acestea pe scurt? Posibilitatea de a crea încărcătoare mici care oferă mai multă putere. 

În plus, Power Delivery(PD) se asigură că dispozitivele tale nu sunt supraîncărcate și le va oferi doar cantitatea de putere necesară. 


cel mai bun încărcător rapid



Testimonialele clienților:

Alexandru: O alternativă reală și foarte bună la "încărcătoarele fast charge" Apple. Anker sunt o companie de încredere și recomandați de cei mai faimoși review-eri. Din experiență personală, pot să confirm că este excelent pt un iPhone. De asemenea prețul este excelent.”

Codrin: “Foarte bun, Anker face niște produse excepționale, mai ales cablurile care sunt cu mult peste cele originale.”

Urmărește acest video realizat de Jimmy Promo pentru a vedea de ce el recomandă Anker Nano https://www.youtube.com/watch?v=yD5sYY88Chw.


Noi îți recomandăm și cablul Anker MFI PowerLine+ II USB-C - LightningAre o durata de viata de 30 ori mai mare fata de cablurile USB-C - Lightning standard. Te asigurăm că nu vei mai avea cablui rupte sau deteriorate de acum înainte. PowerLine+ II are certificare MFI(Made for iPhone), care asigură cele mai înalte viteze de încărcare posibile. Este cablul perfect pentru încărcătorul Anker Nano. 

cablu iphone 12

Last news