De ce să alegi un încărcător wireless?

de ce sa alegi un incarcator wireless
Știai că se estimează o creștere de până la 19,8% a industriei încărcătoarelor wireless între 2021 și 2027? Acest factor se datorează cercetării și dezvoltării continue a tehnologiei wireless. Apple se află în procesul de explorare a soluțiilor de încărcare complet wireless, însă va dura câțiva ani ca această tehnologie să fie livrată publicului. 

Într-un articol publicat de The Verge se speculează că Apple lucrează la o nouă versiune a iPad-ului Pro cu încărcare wireless. Pentru ca acest lucru să fie posibil, noul iPad va avea un spate din sticlă, în locul aluminiului prezent în modelele anterioare. 

 

Datorită acestei creșteri a tehnologiei de încărcare wireless, noi am venit cu soluția ideală pentru o încărcare cât mai eficientă și simplă. Descoperă acum încărcătoarele wireless de la Anker și avantajele utilizării lor

Anker PowerWave Sense II 15W are un design minimalist, compact și anti-alunecare pentru ca telefonul sau AirPods-urile tale să nu alunece în timpul încărcării. Un alt avantaj al încărcării wireless cu PowerWave Sense II îl constituie sistemul MultiProtect, tehnologie exclusivă Anker, care protejează atât încărcătorul, cât și telefonul împotriva supraîncălzirii. 
cel mai bun incarcator wireless

În cazul în care îți dorești mereu cea mai rapidă încărcare, Anker PowerWave Base Pad 7.5W este cea mai bună soluție pentru tine. Încarcă orice dispozitiv compatibil cu 10% mai repede decât un încărcător wireless standard. În plus, oferă încărcare wireless optimizată în funcție de dispozitivul pe care urmează să îl încarce. Pentru ca viața ta să fie mai simplă, Anker a dezvoltat PowerWave Base Pad așa fel încât să fie compatibil cu huse din cauciuc, plastic, TPU, cu o grosime de până la 5 mm. 


incarcator wireless anker pret

Dacă petreci mai mult timp pe drum, bateria externă hybrid Anker PowerCore Sense III îți va oferi încărcare wireless portabilă de până la 10W. Atât de puternică încât poate încărca 3 dispozitive în același timp. 

baterie externa wireless pret

Noi îți recomandăm și boxa Anker SoundCore Wakey, un dispozitiv 3-în-1 cu încărcare wireless de până la 10W. Te ajută să ai un somn relaxant și te trezește de dimineață cu muzica și podcast-urile tale preferate. 

cea mai buna boxa cu incarcare wireless

Dacă recomandările noatre te-au ajutat dă un share pe pagina ta de Facebook ca să vadă și prietenii tăi.

Last news