eufyCam 3, în premieră în România! Descoperă a treia generație a sistemelor de supraveghere video (cu tehnologia exclusivă BionicMind™)

La începutul lunii, eufy a lansat noua generație a sistemului de supraveghere eufyCam. Cu această versiune de camere smart s-a introdus tehnologia exclusivă BionicMind și rezoluția 4K Ultra HD. O altă caracteristică interesantă pentru aceste camere noi este opțiunea de a instala un hard disk extern care permite extinderea spațiului de stocare cu până la 16 TB. Camerele eufyCam 3 nu necesită încărcarea o dată la 6 luni sau un an (precum modelele anterioare) deoarece eufy a introdus un panou solar integrat pentru a asigura autonomie nelimitată.  

Specificații tehnice 

Rezoluție: 4K Ultra HD; 

Clasa de protecție: IP67; 

Conectivitate: Wi-Fi; 

Tehnologii: BionicMind, Night Vision; 

Autonomie: 12 luni, nelimitată cu panoul solar integrat; 

Tehnologia BionicMind (inteligență artificială) 

 

Cea mai impresionantă funcție introdusă odată cu această nouă generație de camere video și HomeBase 3 este tehnologia BionicMind. Inteligența artificială cu învățare automată asigură recunoașterea facială a persoanelor din perimetrul camerelor eufy, astfel încât va putea deosebi membrii familiei de necunoscuți. BionicMind filtrează alertele false până la un nivel de 99,9%, pentru a-ți oferi doar alerte relevante.  

Noul HomeBase 3 

 

A treia generație a sistemului local, Edge Security, analizează și stochează înregistrările direct local pentru viteză și confidențialitate de neegalat. Cu Edge Security, eufy a creat cel mai avansat sistem de securitate pentru casa ta.  

 

În plus, poți instala chiar și un hard disk pentru a extinde spațiul de stocare cu până la 16 TB, fără nici o altă taxă lunară.  

Rezoluție 4K atât ziua, cât și noaptea 

 

Pentru prima dată, eufy a introdus în camerele sale de supraveghere rezoluția 4K Ultra HD. În combinație cu Night Vision, detectează chiar și cele mai mici detalii ale oricărui intrus. Sistemul fotosensibil Starlight îmbunătățește condițiile de vizibilitate în lumină difuză, pentru claritate în culori mai bune.  

Autonomie nelimitată 

 

Camerele de supraveghere sunt echipate cu panouri solare încorporate. Doar 2 ore de expunere la soare zilnic mențin bateria complet încărcată. De acum, nu îți vei mai face griji în legătură cu încărcarea acestora.  

Alte funcții cheie  

 

Camerele eufyCam 3 sunt rezistente la intemperii, cu certificat IP67, sunt compatibile cu asistentul vocal Amazon Alexa și Asistentul Google), pentru control comod și fără efort. Prin intermediul aplicației eufy Security poți să setezi zone de activitate pentru a evita notificările irelevante.  

 

Odată ce o persoană a intrat pe proprietatea ta, poți comunica cu ea prin intermediul sunetului bidirecțional.  

 

eufyCam 3, cel mai avansat și precis sistem de supraveghere de pe piață, este disponibil acum pe eastcom.ro și la toți partenerii noștri din România.  

Distribuie acest articol pe pagina ta de Facebook ca să afle și prietenii tăi despre cel mai avansat sistem de securitate de pe piață.

Last news