Husa Ringke pentru iPhone cu cristale Swarovski - de la o aristocratie la alta

 


În postarea de astăzi vă vom vorbi despre aristocrație și cum își face simțită prezența în viața de zi cu zi. Ne-am dat seama că suntem mai aproape de aristocrație decât credem și vedem acest lucru prin prezența în portofoliul nostru de produse al husei Ringke Noble cu cristale Swarovski. Iată de ce spunem acest lucru.

Aristocrația Swarovski


Familia Swarovski este una dintre cele mai cunoscute familii, mai ales datorita ariei acesteia de activitate. Cu totii am auzit de diamantele si cristalele Swarovski, executate cu o precizie de ceasornic și cu măiestrie de artist. Swarovski reprezintă o aristocrație tradițională, cu legături familiale și activități de tip artizanat. Swarovski sunt artizanii diamantelor și cristalelor.

Aristocrația Apple


Apple este una din cele mai cunoscute companii. Fondatorul acesteia, Steve Jobs, este celebru în întreaga lume. Acesta a revoluționat designul mai multor obiecte de care ne folosim zilnic. Însă exemplul cel mai grăitor este dat de designul unic și funcționalitatea telefoanelor Apple, ceea ce face ca acestea să fie produse de-a dreptul aristocratice.

Aristocrația Ringke


Husele Ringke sunt produse excelente. Respectă standarde înalte de calitate și asigură protecție extraordinară pentru telefoane. Acestea reunesc experiența din două țări ultra-tehnologizate, anume SUA și Coreea de Sud, țări unde clienții sunt extrem de pretențioși și au standarde înalte când vine vorba de telefoane și accesorii pentru telefoane.

Aristocrația nouă și aristocrația veche


Dacă Swarovski este o aristocrație tradițională, Ringke și Apple fac parte din aristocrația tehnică a zilelor noastre.  Husa Ringke Noble cu cristale premium Swarovski pentru iPhone reprezintă uniunea a trei aristocrații. Lumea nouă se unește cu lumea veche pentru a vă oferi acest produs unic.

Husa Ringke Noble pentru iPhone cu cristale Swarovski îmbină protecția Ringke cu aspectul luxos al cristalelor premium Swarovski. Husele sunt  lucrate manual, cristalele premium Swarovski fiind inserate cu precizie maximă. Procesul este laborios deoarece fiecare cristal premium Swarovski are o formă unică. Atenția bijutierului este permanent solicitată pentru ca inserarea cristalului să fie extrem de precisă.

Husa Ringke Noble pentru iPhone 6 cu cristale Swarovski - date tehnice


  • Husă hibrid din termopoliuretan și policarbonat

  • Ringke Active Touch - feedback natural al butoanelor telefonului

  • Compatibilitate cu cablurile originale sau alte cabluri

  • Materialul premium oferă un aspect deosebit și protecție excelentă

  • Design ultra-subțire

  • Aderență foarte bună

  • Durabilitate maximă datorită celor două straturi de coating

  • Produs în Coreea de Sud cu tehnologie Rearth USA


Pentru noi, clientii nostri reprezinta o aristocratie. Deveniti aristocrati cu HUSA RINGKE NOBLE pentru iPhone6 cu cristale Swarovski.

 

 

Last news