Huse Benks Lollipop pentru iPhone 8, din 15 septembrie pe eastcom.ro!

Ultra-subtiri și ultra-ușoare, doar 0.40 mm grosime, fabricate din polipropilene de cea mai buna calitate, tratate anti-amprente.


Păstreaza aspectul original al telefonului, protejează contra zgârieturilor și prafului.

Vrei cea mai subtire si mai usoara husa pentru noile modele iPhone? Vrei o husa care sa nu modifice aspectul telefonului tau? Vrei o husa eleganta si minimalista? Vrei o husa care sa nu fie un magnet de amprente si grasime?

Husele Benks Lollipop pentru iPhone 8, iPhone 7s, iPhone 7s Plus sunt exact ceea ce-ti doresti. O husa super-minimalista, extrem de subtire, doar 0.40 mm grosime, eleganta, cu aspect premium, fabricata dintr-un material plastic de foarte buna calitate, tratat anti-amprente, ce nu-si schimba proprietile in scurt timp.

Husele Benks Lollipop pentru iPhone 8, iPhone 7s, iPhone 7s Plus protejeaza telefonul contra zgarieturilor si a prafului, acoperind integral toate laturile acestuia.

Husele Benks Lollipop pentru iPhone 8, iPhone 7s, iPhone 7s Plus protejeaza camera foto, fiind putin inaltata in zona lentilei telefonului.

Accesul la tastele si mufele telefonului este facil pentru ca toate decupajele sunt facuta cu mare atentie si maxima precizie.


Opinii la Huse Benks Lollipop pentru iPhone 8, din 15 septembrie pe eastcom.ro!

Cum va arata iPhone 8. Au aparut primele huse si folii din sticla securizate 3DBlog Eastcom spune
[…] Produse, Stiri Previous […]

Last news