Iată cum va arăta noul iPhone 8

iPhone 8, cel mai așteptat telefon al anului, a fost în 2017 cel mai dezbătut subiect de către fanii Apple. Până acum au fost lansate foarte multe zvonuri în privința noului smartphone de la Apple, însă pe măsură ce ne apropiem tot mai mult de data lansării tot mai multe informații trec din sfera speculațiilor în cea a certitudinilor.


Designul lui iPhone 8 nu mai este deja un secret. Acesta este confirmat și de producătorul de accesorii pentru telefoane mobile Benks, partener oficial eastcom.ro.

Reprezentanții companiei Benks ne-au trimis prin e-mail prezentarea foliilor de sticlă securizate pentru ecranul iPhone 8, cât și pentru spatele smartphoneului. Din clipul de prezentare pe care l-am publicat pe canalul nostru oficial YouTube se poate observa lipsa senzorului de amprentă și a butonului "home", ce va fi înlocuit de un homebar integrat în ecranul edge-to-edge al telefonului.

Primele folii din sticlă securizată pentru iPhone 8, dar și mai multe modele de huse produse de Benks pentru noul iPhone vor ajunge în stocul eastcom.ro și al partenerilor săi în România la mijlocul lunii septembrie.


Citește pe aceeași temă:

Huse Benks Lollipop pentru iPhone 8, din 15 septembrie pe eastcom.ro!

 

iPHONE 8: Data posibilă a lansării, specificații și cum ar putea arăta

 

Vânzările iPad, în creștere după 3 ani. Cum s-a vândut iPhone

 

VIRAL: “The Rock” și Siri fac cuplu în ultima reclamă iPhone 7

Apple ar putea renunța la varianta rose gold în cazul iPhone 8

 

 

Last news