Idei de Cadouri de Valentine's Day & Dragobete

Odată cu apropierea primăverii, vin și sărbătorile dedicate iubirii. Știm că îndrăgostiții își fac daruri pentru a întări legătura dintre ei, astfel că apare și goana după un cadou interesant. Noi dorim să vă facem această experiență una mai plăcută și, de ce nu, să vă oferim câteva idei.

 

Baterii externe Anker

 

Bateriile externe Anker sunt rezultatul unui proces de peste 10000 de ore în care se testează totul, de la dimensiuni la design. Frumusețea și eleganța bateriilor externe Anker este dată tocmai de acest proces. Designul prezent asigură putere mare la dimensiuni reduse.

 

Acumulatorii din componența bateriilor externă Anker provin numai de la companii de renume, certificate pentru calitate maximă, asigurând astfel o calitate și performanță ridicată.

Tehnologia PowerIQ detectează tipul de acumulator din dispozitivul conectat  și asigură viteza maximă și optimă pentru încărcare. Informații despre nivelul de energie a bateriei sunt disponibile permanent urmărind indicatorul LED al acesteia.

 

Bateria externă este dotată cu protecție la scurgeri de curent, suprasarcini sau scurtcircuite, astfel că dispozitivele conectate sunt în permananță protejate.

 

Mai mult decât atât, bateriile externe Anker ne scutesc de grija bateriei de la telefon descărcate. Ne putem trăi viața într-un stil cu adevărat mobil.

 

NU UITA DE PROMOȚIA ANKER DE LUNA ACEASTA: La comenzi de produse Anker de peste 200 de lei, veți primi cadou o husă Arium la alegere!

 

 

Husele personalizabile Ringke Fusion

 

Husele Ringke Fusion reprezintă un epitom de eleganță și stil. Producătorii sud-coreeni îmbină materiale premium precum poliuretanul și policarbonatul pentru a concepe o husă tip bumper care protejează atât marginile cât și lateralele și spatele telefonului. Husa transparentă lasă designul perfect la vedere.

 

Husele Ringke Fusion sunt foarte rezistente la zgârieturi datorită materialelor din care sunt fabricate. De asemenea, designul inovator asigură accesul neîngrădit la funcțiile telefonului.

 

 

Însă ce ni se pare un aspect extrem de drăguț al acestor huse este că sunt personalizabile. Exact, ai citit bine. În pachetul în care este husa, se află și un kit DIY de personalizare, util și extrem de ușor de folosit. Astfel, telefonul tău poate avea orice imagine memorabilă pe care o dorești.

 

Dăruiește această husă și dezlănțuie creativitatea din persoana dragă căreia îi vei face acest cadou.

 

 

Boxele audio Anker cu Bluetooth

 

Fiind dotată cu Bluetooth, boxa Anker se conecteaza la o sursă Bluetooth. Astfel poți conecta boxele ușor la calculator, laptop, tabletă sau telefon. Boxa portabilă Anker Bluetooth se poate conecta la un dispozitiv Bluetooth minimum 2.1 și superior, sau orice dispozitiv audio cu mufă jack.

Boxa este asamblată într-un cub cu latura de aproximativ 8 centimetri, deci încape ușor în aproape orice geantă sau rucsac. Nu este nevoie nici să ai cabluri la tine. Iar bateria sa internă asigură o autonomie între 15 și 20 de ore.

 

Experimentează muzica voastră favorită în high definition prin intermediul boxelor Anker.

 

Sperăm că v-am fost de ajutor.

 

Vă dorim să petreceți o perioadă frumoasă și o primăvară și mai frumoasă!

Last news