iPhone 8, ignorat în USA. Fanii Apple rămân la iPhone 7 în așteptarea lui iPhone X

 

 

Majoritatea fanilor Apple din USA au preferat să cumpere iPhone 7, în ciuda lansării modelului iPhone 8 în urmă cu o lună. Potrivit analistului John Vinh, citat de Reuters într-un studiu de piață, vânzările Apple în cazul iPhone 8 sunt cu mult sub așteptările companiei.


Apple nu a făcut public încă primul raport al vânzărilor în cazul iPhone 8, însă este de așteptat ca acestea să fie incomparabil mai mici față de succesul avut cu modele anterioare. Asta deoarece consumatorii preferă să aștepte modelul iPhone X, iar majoritatea deținătorilor de iPhone 7 nu sunt convinși că noutățile pe care le propune iPhone 8 merită un upgrade.

Gigantul AT&T, principalul operator de telecomunicații din SUA, a raportat vânzări în scădere față de perioada similară a anului trecut. Clienții AT&T au cumpărat cu 900.000 de smartphone-uri mai puțin față de anul trecut, iar aceasta cifra s-ar datora în mare parte vânzărilor neașteptat de mici în cazul iPhone 8. "O bună parte din clienți cumpără în continuare iPhone 7, în detrimentul iPhone 8, din cauză că noului smartphone îi lipsesc îmbunătățiri consistente", spune analistul John Vinh.

În plus, iPhone 7 este cu 150 de dolari mai ieftin decât iPhone 8, un argument suficient de bun pentru ca americanii să opteze pentru modelul anterior.
iPhone X va putea fi precomandat în România din data de 27 octombrie, la un preț de 5.299,99 lei pentru varianta cu 64 GB.


Pe eastcom.ro găsești o gamă variată de accesorii premium pentru toate modele de telefoane Apple, inclusiv pentru iPhone X. Găsești huse Ringke și Benks de calitate, cu prețuri începând de la 29,99 noi, folii din sticlă securizată full body 3D, baterii externe și multe alte accesorii.

 

Last news