LG investește sume imense în producția de OLED-uri

Divizia LG Display a brandului cu același nume e gata să intre serios în luptă cu Samsung, furnizorul numărul 1 pentru Apple în materie de ecrane OLED.



Potrivit ultimelor informații, grupul sud-coreean va investi nu mai puțin de 13,5 miliarde de dolari în producția ecranelor OLED în următorii trei ani. LG se numără în prezent printre producătorii de top în materie de display-uri LCD, însă compania își va concentra energia în următorii ani în producția de OLED-uri, deja celebrele ecrane foarte subțiri și flexibile. În 2017, Samsung este principalul jucător pe această piață, din care deține 90 de procente.



Apple influențează decisiv piața OLED în 2017

Despre următorul smartphone de la Apple, iPhone 8, se presupune că va fi echipat cu un display OLED produs de Samsung, rivalul LG, dar și a Apple. Ultimele estimări arată că Apple va acapara 14 procente din display-urile OLED existente pe piață în 2017, ceea ce va "sugruma" lanțulde aprovizionare mondial. În presa de specialitate de peste Ocean au apărut deja mai multe speculații în privința unui parteneriat între Apple și LG, care să lovească puternic în gigantul Samsung. Potrivit zvonurilor, Apple le-a înaintat celor de la LG Display o ofertă de 2,5 miliarde de dolari pentru ridicarea unei noi fabrici OLED, care să livreze display-uri exclusiv pentru compania din Silicon Valley.



Protejează ecranul telefonului tău cu foliile de sticlă securizate disponibile în magazinul nostru online. Pe eastcom.ro găsești o gamă variată de folii pentru iPhone, Samsung, LG sau alte smartphone-uri.

Last news