Poate un robot aspirator smart să fie un cadou romantic?

robot aspirator smart DufyZiua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi și reprezintă oportunitatea perfectă pentru oamenii din întreaga lume să-și exprime dragostea și atașamentul unul față de celălalt.
Dați la o parte diamantele, florile, bijuteriile sau ciocolata. Anul acesta avem o idee specială pentru cadoul de Ziua Îndrăgostiților. Asta deoarece apreciem gadgeturile care ne fac viața mai ușoară și cel mai important, pe cele care ne ajută să salvăm timp, motiv pentru care credem cu tărie că un robot aspirator smart de la eufy ar putea fi o alternativă excelentă pentru cadoul de Valentine`s Day. Iată și de ce: 

1. Te scapă de grija curățeniei

Argumentul nr. 1 pentru un aspirator robot smart de Ziua Îndrăgostiților drept cadou este că, de fapt, îi redai persoanei iubite libertatea și propriul timp liber. Păstrarea curățeniei într-un cămin este o sarcină care necesită mult timp, iar orele câștigate le puteți petrece împreună într-un mod cu totul mai relaxant. 

aspirator eufy robovac hybrid L70

2. SmartHome înseamnă și mai mult timp liber

Un aspirator smart poate fi integrat cu ușurință în ecosistemul unei case inteligente. Îl puteți controla prin Google Assistant sau Siri și îl puteti automatiza după bunul plac cu scenarii gândite special pentru rutina zilnică. Ce poate fi mai ușor prin a începe curățenia cu o simplă comandă vocală sau să o oprești în momentul în care te sună cineva sau pur și simplu ai nevoie de un moment de liniște?

3. Te-ai săturat de rutina zilnică

E sâmbătă, așa că iar trebuie sa faci curat. Uită de toate diminețile din week-end irosite pentru a păstra casa lună și bec. Aspiratoarele eufy sunt o adevărate binecuvântare pentru orice casă. Le stabilești ușor programele, cu doar câteva atingeri pe telefonul ecranului. De exemplu poți să stabilești ca aspiratorul să înceapă curățenia în living încă de la prima oră, cât mai departe de dormitorul tău, astfel încât să te trezești cu o podea super curată, fără ca nimeni și nimic să-ți deranjeze somnul. 

4. Câștigi un prieten adevărat :)

Imaginează-ți un prieten gata să te ajute mereu, necondiționat. eufy RoboVac este acel prieten care face toată treaba murdară în locul tău, apoi nu așteaptă nimic în schimb. Totul cu doar o simplă apăsare de buton. Navighează cu ușurință în jurul mobilei, se strecoară cu ușurință pe sub el și nu trebuie să-ți faci griji că ar putea sa cadă de pe scări. 

NU rata anul acesta oferta de Valentine`s Day! Folosește codul promo ”eufylove” și primești pe loc o reducere de 15% pentru toate aspiratoarele smart din gama eufy by Anker.

promotie eastcom.ro valentines day eufy robovac

Last news