Românii au decis: Anker Nano 20W, cel mai bun încărcător pentru smartphone

În 2020, Apple a anunțatîncărcătoarele de rețea nu vor mai fi incluse în cutie atunci când vom cumpăra telefoanele lor. Au făcut acest lucru ca parte a programului lor de a ajuta la reducerea deseurilor. O mișcare inteligentă din punct de vedere al protejării mediului, însă această decizie îi lasă pe unii oameni într-o situație dificilă. Din fericire, Anker a intervenit cu o soluție ingenioasă pentru noi odată cu lansarea pe piață a încărcătorului PowerPort III Nano, care oferă o încărcare eficientă și puternică pentru smartphone-urile moderne.  

anker nano

La eastcom.ro ne mândrim cu produsele care ne fac viața mai ușoară. Anker PowerPort III Nano este unul dintre ele, iar succesul acestui produs se reflectă prin diminuarea rapidă a stocurilor și prin sutele de recenzii pozitive venite de la cumpărători într-un foarte scurt timp de la achiziție. În 4 luni de la introducerea pe piața din România, Anker PowerPort III Nano s-a vândut în peste 5.000 de unități, iar la ora actuală se află disponibil în oferta a peste 10 magazine online!

anker nano

Cum a reușit această performanță? 

Cu 50% mai mic decât modelul standard Apple, Anker Nano îți va încărca telefonul până la 50% din capacitate în doar 30 de minute. Avem astfel mai multă putere disponibil, într-un șasiu mai mic datorită tehnologiei revoluționare gAn.  

Specificații Anker PowerPort III Nano 20W: 

 

   • Adaptor de alimentare cu putere maximă de 20W 

   • Echipat cu un port USB-C 

   • Dimensiune: 130 x 100 x 40 mm 

   • Greutate: 99 g 

   • Compatibilitate:Universală 

 

Ultra compact, cu un port USB-C, poți încărca un iPhone cu un cablu USB-C la Lightning, un iPad Pro sau iPad Air 4, cu un cablu USB-C. Desigur, poate fi folosit și ca adaptor de alimentare pentru smartphone-urile Android. 

cel mai bun incarcator pentru iphone

Tehnologii de încărcare 

Anker Nano este echipat cu tehnologia exclusivă Anker, PowerIQ 3.0. Această tehnologie dezvoltată de Anker este esențială deoarece identifică tipul de dispozitiv pe care urmează să îl încarce și va face asta în cel mai rapid și sigur mod.  

 

Un produs pe placul românilor: ”Mai bună și ca originalul!” 

Pentru a înțelege mai bine de ce Anker Nano este cel mai bun încărcător pentru smartphone-ul tău și de ce s-a vândut atât de bine în România, v-am pregătit câteva testimoniale care ne-au revenit în urma recenziilor de la cei care au cumpărat acest produs. 

 

  • “O alegere foarte înțeleaptă, îl folosesc la iPhone 13 Pro, încarcă foarte repede fără sa se încălzească nimic. Alexandru 

    “Produsele Anker chiar sunt de calitate superioară, le recomand cu încredere
    în special pt. utilizatorii Apple. Alex
     


“Best in
class. Produsele de la Anker rămân cel mai bun raport pret/calitate pentru domeniul lor. ” - Soso
 


“Foarte
mulțumit! Cu mult peste încărcătorul de la Apple. ” - Mike
 

“Unul dintre cele mai calitative încărcătoare care există pe piață.:) Speed. 
 
În final, pentru cei sceptici în privința testimonialelor de mai sus, dacă sunt autentice sau nu, vă îndemnăm să urmăriți la acest link recenziile acestui produs în magazinul celui mai mare retailer online din România, eMag.ro.  

Last news