Scapă de griji cu bateria externă premium Anker PowerCore+ 10050

Ne aflăm în secolul vitezei, iar dacă ai ajuns pe acest blog suntem convinşi că foloseşti un smartphone, o tabletă, un smartwatch sau un dispozitiv inteligent care te ajută considerabil în rutina zilnică. Aşa cum este şi firesc, aceste dispozitive suferă îmbunătăţiri consistente de la un an la altul: procesoare mai performante, display-uri mai mari, camere foto cu senzori de rezoluţie tot mai bună, iar lista poate continua.

 

Însă toate aceste upgrade-uri vin cu un compromis. Iar compromisul în acest caz este este bateria, care dictează autonomia gadget-ului tău. Potrivit unui studiu realizat recent, performanţele acumulatorilor cresc în fiecare an cu aproximativ 6 procente. Prea puţin însă, deoarece aceste îmbunătăţiri nu ţin pasul cu progresul rapid pe care îl înregistrează noile procesoare, ecranele tot mai mari şi camerele foto tot mai performante de pe cele mai noi smartphone-uri.

 

Aici intră în scenă rolul esenţial al bateriei externe, un accesoriu important care îşi face toţi banii. Te va scăpa de grijile care te încearcă în momentul în care dispozitivul tău îţi afişează clasica notificare „Low Battery”, iar în jurul tău nu există nicio priză la îndemână pentru încărcare.

 

eastcom.ro îţi sare în ajutor şi îţi propune ca şi soluţie bateria externă premium Anker PowerCore+ 10050 mAh. Această baterie externă are 3 caracteristici esenţiale: dimensiuni reduse, capacitate mare şi încărcare extrem de rapidă. Practic, e tot ce ţi-ai putea dori de la un acumulator extern. Acest model de baterie de la Anker încarcă cu până la 75% mai rapid orice dispozitiv compatibil Qualcomm Quick Charge 2.0. Cântăreşte 236 de grame, iar în pachet vrei primi şi o husă premium Anker.

 

 

 

Last news