Secretul unui ten frumos și sănătos

secretul unui ten sanatosRecent, am adus în magazinul nostru produsele companiei sud-coreene, Abko. Țelul nostru a fost să le oferim clienților noștri produse destinate utilizării de zi cu zi, de calitate superioară, la cel mai accesibil preț. 

perie faciala pret

Ne-am gândit la persoanele care doresc să își mențină un ten frumos și sănătos, fără prea mult efort. Peria electrică facială de la Abko este metoda ideală și sigură. Este delicată pentru piele, putând fi folosită și de persoanele cu ten sensibil, și îmbunătățește circulația sângelui pentru un aspect cât mai radiant și tânăr.

Este perfectă pentru îndepărtarea machiajului deoarece nu lasă reziduri precum alte produse destinate demachierii. Peria facială Abko are 4 moduri de curățare în funcție de preferințele și tipul tău de tenprofundă pentru a scăpa de orice reziduri blocate în porii pielii, îndepărtarea machiajuluiîncălzire cu ultrasunete, care ajută pielea să absoarbă mai bine machiajul, și masaj neted pentru îngrijirea pielii. 

Peria facială Abko te ajută să economistești timp. Poate fi utilizată în condiții de siguranță la duș, datorită certificării IPX7. Poți alege între 8 niveluri de vibrații de tipul tenului tău și modul de curățare dorit. 

secretul unui ten sanatos

Disponibile în 3 culori pastel: alb, roz și turcoaz. Da share acestui articol pentru a vedea și prietenii tăi noile produse marca Abko. 
cum sa am un ten sanatos

Last news