SFATURI: Cum alegem cel mai bun încărcător auto

 

Petrecem sute de ore într-un an la volanul mașinii, iar majoritatea statisticilor pun pe primul loc folosirea telefonului mobil în topul activităților atunci când suntem în trafic. Indiferent că vorbești la telefon sau folosești aplicații GPS, la un moment dat bateria telefonului tău va deveni cu siguranță o problemă.


Pentru o experiență cât mai plăcută la volan, eastcom.ro îți recomandă să folosești un încărcător auto potrivit pentru tine: durabil, cu încărcare rapidă, să aibă cel puțin două porturi și să fie sigur pentru telefonul tău. Ce înseamnă sigur? Un încărcător auto decent nu se va supra-încălzi în timpul încărcării și nu-ți va pune în pericol niciodată bateria telefonului.

În aceste criterii se încadrează perfect PowerDrive Speed 2, de la Anker, cu tehnologie Qualcomm Quick Charge 3.0. Ai intuit bine. Doar din denumirea lui ne putem da seama că e un încărcător auto dublu, cu 2 porturi USB și dispune de cea mai rapidă încărcare existentă pe piață.

 [caption id="attachment_960" align="alignleft" width="300"] Cu PowerDrive Speed 2 gonești pe autostrada încărcării rapide.[/caption]nker PowerDrive Speed 2 îți încarcă telefonul de la 0 la 80% din capacitate în doar 35 de minute. Noi am obținut acest timp de încărcare pentru un telefon iPhone 6s, echipat cu o baterie de 1715 mAh. Încărcarea rapidă se datorează tehnologiilor implementate de Anker pe încărcătorul auto PowerDrive Speed 2: Qualcomm Quick Charge 3.0, PowerIQ și VoltageBoost.

 

Trebuie să știi că acest încărcător auto stă bine și la capitolul siguranță, deoarece are și un sistem de protecție MultiSafe. Îți va proteja dispozitivul împotriva scurt-circuitării sau a supra-încălzirii.

 


Anker PowerDrive Speed 2 este fabricat din materiale premium și este ultra-compact, cu o greutate de doar 41 de grame. Carcasa din plastic are în componență fibră de carbon, iar cele două sloturi USB sunt ușor vizibile pe timp de noapte datorită luminilor soft LED.

 


 

Pe final, vă oferim câteva sfaturi mici, dar prețioase, în ceea ce privește încărcarea telefoanelor, tabletelor și a altor gadgeturi în mașină:  • Curățați priza auto (bricheta) înaintea introducerii încărcătorului auto.  • Evitați să lăsați telefonul în lumina soarelui. Telefonul se va supra-încălzi și în funcție de model/producător încărcarea se va opri (sau nu!), iar telefonul se va închide.  • Nu lăsați încărcătorul auto în priză atunci când nu îl folosiți, s-ar putea să vă descarce bateria mașinii.

 

Pe aceeași temă: Pornește la drum fără griji cu Anker PowerDrive 2 24W 2xUSB

 

[button link="http://eastcom.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=auto&submit_search=" size="large"]Vezi aici toată oferta de gadget-uri pentru șoferi [/button]

 

 

 

Last news