TOP 3 produse pentru sezonul Back To School

Sezonul Back To School este aici. Știm că prima zi de școală este mereu specială, indiferent că te așezi prima dată în bănci sau că ești obișnuit deja cu emoțiile începutului de an. De aceea, ți-am pregătit o listă cu produse care îți vor îmbunătăți productivitatea sau încrederea în noul an școlar. 

Sezonul Back To School

1. Căști wireless

Încă nu te-ai convins de ce ai nevoie de o pereche de căști wireless? Ți-am pregătit o listă cu motive pentru care ai nevoie de căști wireless:

LIBERTATE: Le poți lua oriunde cu tine, la sală, în drum spre școală, în vacanță. Căștile fără fir îți oferă libertatea de mișcare de care ai nevoie, asculți muzica și podcast-urile tale preferate fără a fi încurcat de fire. 

DISTANȚĂ: Căștile wireless îți permit să fii la o distanță de 10 m de dispozitivul de pe care se redă muzica. Asta înseamnă că putea te poți îndepărta de ecran și să fii atent la altceva în timp ce asculți orice, fie că este vorba de muzică, de o întâlnire de afaceri sau cursuri online. 

MAI PRACTIC: Nu mai ești nevoit să îți petreci timp cu firele încurcate, plus au o portabilitate de neegalat. 

casti wireless cu sunet de calitate

Potrivit mai multor studii, muzica, în special cea clasică, ajută creierul să absoarbă și să interpreteze mai ușor informațiile. Acest lucru se datorează faptului că muzica, într-un fel, ghidează creierul pe calea concentrării. 

Însă, dacă preferi alte genuri de muzică nu este o problemă. Muzica, în general, ajută la îmbunătățirea proceselor cognitive. Potrivit științei, acest lucru are legătură cu starea noastră emoțională - astfel, muzica poate fi o modalitate bună de a ne duce la bun sfârșit sarcinile. 

Noi îți recomandăm căștile wireless Anker Soundcore Liberty Air 2 Pro cu Active Noise Cancelling personalizat, tehnologie HearID, rezistență la apă IPX4 și autonomie de până 26 de ore. 


casti cu anulare a zgomotului

 

Însă, dacă preferi căștie over-ear, îți recomandăm Anker Soundcore Life Tune. Cu sunet certificat Hi-Resolution, Hybrid Active Noise Cancelling cu moduri multiple de anulare a zgomotului și autonomie de până la 60 de ore. 


casti cu anulare zgomot over ear

2. Lampă de birou

 

Pentru acele zile în care vei fi nevoi să înveți sau să citești până târziu, lămpile de birou vor fi esențiale. Însă, nu orice lampă este benefică pentru ochii tăi. De aceea, îți recomandăm lampa cu LED TaoTronics TT-DL16 port de încărcare USB și protecție pentru ochi. Are 5 moduri de culoare și 6 niveluri de luminozitate, în funcție de preferințele tale. Te ajută să economisești până la 75% din factura de energie electrică. 

Știai că cititul înainte de culcare reduce stresul îmbunătățește puterea creierului și sporește creativitatea? 

Dacă ești adept al cititului înainte de culcare sau dorești să devină un nou obicei, lampa TaoTronics TT-DL16 îți va fi de mare folos. 


cea mai buna lapma de birou led

3. Baterie externă hybrid

 

Încărcare wireless, oriunde. Fie că vei continua școala fizic sau online, vei avea nevoie de o baterie externă de calitate. Bateria externă hybrid Anker PowerCore 10.000 mAh are un port USB-C și 2 porturi USB-A ce suportă încărcare simultană. Oferă și încărcare wireless pentru dispozitivele compatibile Qi. Cu bateriile externe de la Anker nu vei mai rămâne niciodată fără baterie într-un moment important. 

baterie externa hybrid anker powercore

Distribuie acest articol pe pagina ta de Facebook ca să vadă și prietenii tăi ce produse trebuie să își adauge în coșul de cumpărături. 

Last news