Top 4 accesorii smart pentru oamenii mereu în mișcare

Rutina cotidiană poate fi copleșitoare uneori, însă cu ajutorul tehnologiei până și cea mai ocupată persoană poate să-i facă față cu mai multă ușurință. Accesoriile și gadgeturile smart ne pot schimba viața, modul în care muncim și nu în ultimul rând ne ajută să fim mai eficienți și să câștigăm timp.  Iată o listă de accesorii deștepte care îți vor face viața de zi cu zi mai ușoară:


1. Baterie externă Anker PowerCore II Slim 1000

Cu o carcasă elegantă și bine finisată, acest powerbank de la Anker îți oferă până la 3 încărcări pentru majoritatea smartphone-urilor flagship, tablete și alte dispozitive USB, ca să uiți de calvarul vânătorii de prize. Încorporează celule premium Panasonic și are avantajul că poate fi încarcată îndoar 4 ore!

2. Încărcător de rețea Anker PowerPort Lite 30W 6 porturi USB PowerIQ Negru

Acest gadget mic, dar foarte eficient, te scutește de multe bătăi de cap. Încarci de la o singură priză cu un singur încărcător până la 6 gadgeturi. Dotat cu tehnologiile proprietare Anker, PowerIQ și VoltageBoost, acest încărcător oferă cea mai rapidă încărcare pentru dispozitivele non-Quick Charge. Anker PowerPort Lite 30W cu 6 porturi are un design premium, cu o carcasă neagră mată care rezistă zgârieturilor. În plus, vine la pachet cu protecție împotriva supratensiunii și scurtcircuitelor pentru cea mai sigură încărcare.

3. Cablu USB-C USB 3.0 Anker PowerLine+

Supranumit „viitorul conectivității USB”, acest cablu promite un transfer de date între dispozitivele USB la viteze de până la 5Gbps. Asta înseamnă că poți copia un film HD sau peste 1.000 de melodii în doar 5 cinci secunde. PowerLine+ de la Anker oferă încărcare rapidă pentru MacBook, ChromeBook Pixel și alte dispozitive USB-C. Anker susține că Anker PowerLine + rezistă de cel puțin 5 ori mai mult față de alte cabluri similare.

4. Încărcător auto 39W Anker PowerDrive Speed 2 Qualcomm Quick Charge 3.0 2xUSB

Un companion de încredere ce nu te lasă la greu în timpul petrecut la volan. Poți încărca două telefoane în același timp la cea mai mare viteză. Design premium, ultra compact, cu 2 porturi USB, lumină soft LED și un înveliș din fibră de carbon cu finisaje atente.

Last news