TOP 5 produse esențiale pentru această vară

Indiferent că mergi la birou, lucrezi de acasă sau ești în drum spre vacanță, ți-am pregătit o listă cu 5 produse de care ai nevoie în această vară, pentru a te putea bucura din plin de ea. 

1.    Ventilatorul Turn TaoTronics TT-TF005 de 45W

Ideal pentru temperaturile ridicate de afară. Are 5 trepte de viteze și 3 moduri de răcire: normal, natural și somn. Funcția de răcire silențioasă îți permite să te bucuri de somn adânc cu temperatura ideală pentru tine, fără a produce zgomot. Poate fi montat oriunde fără a ocupa prea mult spațiu. 

ventilator pret

 2.    Boxa portabilă Anker SoundCore Mini 3 Pro

Atât de mică încât îți încape în buzunar. Este perfectă pentru petrecerile la piscină, fiind rezistentă la apă, cu certificat IPX7. Poate fi scufundată în apă timp de până la 30 de minute. Ideală și pentru călătoriile cu prietenii, având o autonomie de până la 15 ore de redare audio. 

cea mai buna boxa portabila

3.  Aparatul de masaj profesional Abko MG03

Ajută la refacerea musculaturii și atinge cele mai profunde noduri datorită vibrațiilor puternice. Are 3 capete de masaj personalizate în funcție de zona cu dureri. Durata de viață a bateriei este de până la 5 ore și 30 de minute. Cele trei nivele de viteză îți permit să controlezi profunzimea și intensitatea masajului pentru a se potrivi nevoilor tale. 

aparat de masaj pret

4.   Proiectorul video HD portabil Anker Nebula Mars II Pro 

Videoproiectorul pe care îl poți lua oriunde cu tine, chiar și atunci când mergi cu cortul. Cu tehnologia IntelliBright de 720p DLP oferă o imagine clară și vibrantă. Difuzoarele duale de 10W oferă un sunet stereo cinematic. Sistemul de operare Android 7.1 îți permite să alegi din mii de aplicații pentru a te bucura de conținutul tău preferat.

videoproiector hd pret5.    Încărcătorul auto Anker PowerDrive 2

Pentru călătoriile tale din această vară îți recomandăm încărcătorul auto Anker PowerDrive 2 de 33W. Poate încărca simultan două dispozitive cu până la 1,5 ore mai rapid decât un încărcător auto standard. Echipat cu un port USB cu tehnologia PowerIQ și un port USB-C cu PowerDelivery. Tehnologia MultiProtect asigură protecția dispozitivelor tale în timpul încărcării. 

incarcator auto pretDacă ți-a plăcut acest articol și ți s-a părut folositor dă un share pe Facebook ca să vadă și prietenii tăi!

Last news