Bateria externa Anker de 10.000mAh perfectă pentru consola ta Nintendo Switch

Dacă ești în căutarea unei baterii externe bine cotate de la un brand de încredere, atunci ai ajuns în locul potrivit. eastcom.ro și partenerii săi au în ofertă bateria externă Anker PowerCore 533 de 10,000mAh la prețul de 219 lei. Această baterie de 10,000 mAh este echipată cu unele caracteristici foarte practice, cum ar fi un port USB Type-C cu o putere de până la 25W Power Delivery, ceea ce o face o excelentă rezervă de energie pentru consola ta Nintendo Switch. 

Bateria de 10,000mAh este compromisul perfect între capacitatea bateriei și dimensiune. Modelul Anker Powercore măsoară aproximativ 15 cm lungime, și 7 cm lățime, ceea ce o face ușor de transportat oriunde, inclusiv în bagajul de mână al avionului. Nintendo Switch OLED are o baterie de 4,310mAh, deci teoretic această baterie externă îl poate încărca complet de peste două ori pe o singură încărcare. Asta ar trebui să îți ofere suficient timp de joc, chiar și în cele mai lungi zboruri. Anker PowerCore 533 este dotată cu trei porturi: două porturi USB Type-C și un port USB Type-A. Puterea maximă de ieșire în orice moment este de 25W. Nintendo Switch OLED poate fi încărcat la o rată maximă de 18W, deci există mai mult decât suficientă livrare de energie aici pentru a încărca consola chiar și în timp ce joci.

Baterie externa Anker 533 PowerCore 10.000 mAh, 25W, Power IQ 3.0, PowerDelivery, 2x USB-C, 1x USB-A

Există o altă caracteristică ingenioasă pe care nu o vei găsi la majoritatea bateriilor externe de 10,000mAh la prețuri accesibile. În loc de mici indicatoare LED, această baterie externă are un afișaj digital real care urmărește starea bateriei și utilizarea totală rămasă.

Anker este unul dintre cele mai de încredere branduri de încărcare când vine vorba de controlul calității și fiabilitate. Este mereu prezent pe lista noastră celor mai bune baterii externe în 2024. De obicei, acest lucru înseamnă că Anker are un preț mai ridicat, dar această baterie de 10K este relativ ieftină chiar și în comparație cu alte branduri "fără nume" având în vedere setul său de caracteristici. Dacă ai nevoie de o rezervă de energie accesibilă și universală, atunci Anker este de obicei o alegere foarte sigură.

Last news