Despre Noi

Noi credem în aceste cuvinte. Deși poate părea ciudat pentru o companie care face vânzări, este o atitudine pe care o considerăm sănătoasă.

Piața și economia ne induc ideea de a cumpăra cât mai mult, de a consuma cât mai mult posibil și a înlocui constant lucrurile pe care le consumăm. Resursele noastre, ale tuturor, sunt din păcate finite. Dorințele însă nu. Iar răspunsul la aceste dorințe nu este consumul excesiv.

Noi promovăm consumul responsabil. Nu este nevoie de multe produse, este nevoie de produse de calitate. Noi considerăm că este responsabilitatea noastră ca prin produsele pe care le promovăm și atitudinea adoptată să consumăm mai responsabil și să facilităm și clienților și partenerilor noștri acest lucru.

Noi credem în libertate, responsabilitate, independență, productivitate, comunitate și ne dorim un consumerism mult mai puțin agresiv. Prin aceste valori și prin produsele pe care le promovăm, ne dorim să oferim clienților și celor din jurul nostru ocazia de a se bucura mai mult de timpul lor liber, de a avea un stil de viață orientat spre simplitate, responsabilitate față de comunitate și crearea de experiențe și amintiri plăcute.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă dorim experiențe cât mai frumoase.

Activitatea comerciala a East Com Trading este axata pe importul si distributia gadget-urilor si a accesoriilor pentru telefoane si tablete. Toate produsele aflate in portofoliul nostru sunt importate direct de la producatori, firma noastra detinand si drepturile de import si distributie emise de fabricanti.

Produsele noastre sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor confort prin tehnologie si satisfactie in utilizare, la preturi mici.

Importam si distribuim oficial in Romania:

  • Anker, o companie multinationala fondata de fosti angajati Google. Anker are o gama larga de accesorii pentru telefoane si tablete, precum si diverse gadget-uri: baterii externe, incarcatoare de perete, auto si solare, standuri de birou, diverse cabluri Lightning si USB, boxe, etc. Toate produsele Anker sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate
  • EcoFlow este o companie inovatoare specializată în dezvoltarea și producția de soluții avansate de energie portabilă și durabilă. EcoFlow este renumită pentru produsele inovatoare care să ofere o alternativă eficientă și ecologică la sursele tradiționale de energie. Produsele EcoFlow sunt concepute pentru a oferi o sursă de energie portabilă și durabilă într-o varietate de situații, de la excursii în aer liber și camping la situații de urgență sau chiar pentru a asigura o sursă de energie neîntreruptă în timpul călătoriilor sau acasă. EcoFlow se evidențiază prin tehnologiile inovatoare integrate în produsele lor, cum ar fi tehnologia de încărcare rapidă, gestionarea eficientă a energiei și capacitatea de a fi alimentate de surse regenerabile de energie, precum panouri solare. Cu o viziune îndrăzneață de a transforma modul în care oamenii accesează și utilizează energia, EcoFlow contribuie la crearea unui viitor mai durabil și mai ecologic, în care energia portabilă și accesibilă este la îndemâna tuturor.

eastcom.ro este partener oficial eMag, iStyle, cel.ro, pcgarage, evomag, vexio, itgalaxy.ro si multi alti retaileri.

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru de afaceri ne puteti scrie pe contact@eastcom.ro.

Datele noastre de contact sunt:

J23/2573/2013
RO21266987
Capital social: 200 lei
email: contact@eastcom.ro
telelfon: 0755.228.284
sediu: soseaua Banatului 14, Chitila, Ilfov
punct de lucru cu publicul: Soseaua Bucuresti-Targoviste nr 12A, Parc Logistic Terranova corp C, Mogosoaia, Ilfov, 075100