Despre Noi

Noi credem în aceste cuvinte. Deși poate părea ciudat pentru o companie care face vânzări, este o atitudine pe care o considerăm sănătoasă.

Piața și economia ne induc ideea de a cumpăra cât mai mult, de a consuma cât mai mult posibil și a înlocui constant lucrurile pe care le consumăm. Resursele noastre, ale tuturor, sunt din păcate finite. Dorințele însă nu. Iar răspunsul la aceste dorințe nu este consumul excesiv.

Noi promovăm consumul responsabil. Nu este nevoie de multe produse, este nevoie de produse de calitate. Noi considerăm că este responsabilitatea noastră ca prin produsele pe care le promovăm și atitudinea adoptată să consumăm mai responsabil și să facilităm și clienților și partenerilor noștri acest lucru.

Noi credem în libertate, responsabilitate, independență, productivitate, comunitate și ne dorim un consumerism mult mai puțin agresiv. Prin aceste valori și prin produsele pe care le promovăm, ne dorim să oferim clienților și celor din jurul nostru ocazia de a se bucura mai mult de timpul lor liber, de a avea un stil de viață orientat spre simplitate, responsabilitate față de comunitate și crearea de experiențe și amintiri plăcute.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă dorim experiențe cât mai frumoase.

Activitatea comerciala a East Com Trading este axata pe importul si distributia gadget-urilor si a accesoriilor pentru telefoane si tablete. Toate produsele aflate in portofoliul nostru sunt importate direct de la producatori, firma noastra detinand si drepturile de import si distributie emise de fabricanti.

Produsele noastre sunt concepute pentru a oferi utilizatorilor confort prin tehnologie si satisfactie in utilizare, la preturi mici.

Importam si distribuim oficial in Romania:

  • Ringke by RearthUSA, huse pentru telefoane. Ringke este o companie cu sediul in S.U.A., produsele fiind fabricate in Coreea de Sud, respectand cele mai inalte standarde de calitate. Utilizatorii huselor Ringke sunt foarte multumiti de calitatea produselor, acest lucru fiind demonstrat de clasarea pe Amazon si eMag in topul celor mai vandute huse
  • Anker, o companie multinationala fondata de fosti angajati Google. Anker are o gama larga de accesorii pentru telefoane si tablete, precum si diverse gadget-uri: baterii externe, incarcatoare de perete, auto si solare, standuri de birou, diverse cabluri Lightning si USB, boxe, etc. Toate produsele Anker sunt fabricate la cele mai inalte standarde de calitate
  • Mpow, producator diverse accesorii, suporti auto, casti audio bluetooth
  • AAUXX, companie sud-coreeana fabricant al vestitelor accesorii iRing
  • Freedy, incarcatoare wireless pentru telefoane si tablete, fabricate in Coreea de Sud. Incarcatoarele sunt universale, compatibile Qi, atat receptoare cat si emitatoare.
  • GProtect, o gama foarte larga de folii de protectie din sticla securizata, pentru display-uri telefoane si tablete
  • Arium Design Korea, huse pentru telefoane mobile. Arium Design este o companie sud-coreeana, vestita pentru calitatea produselor sale

eastcom.ro este partener oficial eMag, cel.ro, pcgarage, evomag, ilex.ro, digiland.ro, itgalaxy.ro

Daca doriti sa deveniti partenerul nostru de afaceri ne puteti scrie pe contact@eastcom.ro

Datele noastre de contact sunt:

J40/10442/2011
RO29048600
Capital social: 200 lei
email: contact@eastcom.ro
tel 0376.448.990
sediu: soseaua Banatului 14, Chitila, Ilfov
punct de lucru cu publicul: strada Jiului nr 2A, cladirea Tornado, etaj 3, birou 312, Bucuresti

 

  Produsul a fost adaugat in cos