5 Lucruri de Luat în Calcul Când Cumpărăm o Husă pentru Telefon




La ce ar fi bine să ne uităm atunci când cumpărăm o husă pentru telefon ? În cele ce urmează, vă prezentăm o serie de factori pe care ar fi bine să îi luăm în considerare atunci când facem o astfel de achiziție.


  1. Durabilitate


Ceea ce au în comun toate telefoanele si device-urile mobile este că, la un moment dat, deținătorii lor le scapă din mână. Pentru a-ți proteja investiția, este recomandat să ai o husă pentru telefon. Depinde, bineînțeles, și gradul de uzură la care este supus telefonul. Telefonul cuiva din forțele armate sau din construcții va avea probabil mai multe de suportat decât telefonul cuiva care lucrează într-un birou. În cazuri de genul acesta, durabilitatea este în mod cert, un factor.

În mod ideal, o husă de telefon oferă protecție datorită materialului din care este fabricată: silicon, plastic tratat termic, plastic dur sau exterioare din cauciuc. De asemenea, sticla securizată reprezintă un material excelent de protecție. Aceste tipuri de materiale nu numai că protejează împotriva zgârieturilor și crăpăturilor, dar oferă protecție și împotriva prafului, nisipului, noroiului sau apei.

Pe Eastcom.ro este disponibilă o gamă largă de huse din sticlă securizată.


  1. Design


Pentru un manager sau cineva din mediul business, o carcasă neagră cu design clasic, precum Ringke Armor Max, ar putea fi de preferat. Pe de altă parte, un artist ar putea prefera o carcasă care sa îl scoată în evidență. Majoritatea producătorilor de huse pentru telefon au o serie de stiluri, care variază de la simplu la cele mai complexe.

Husele Ringke Fusion pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge vin la pachet cu un kit de personalizare, astfel că oricine își poate face propriul design de husă pentru telefon. Cu husele Ringke Fusion, opțiunile sunt practic nelimitate.


  1. Funcționalitate


Dacă husa pentru telefon nu protejează telefonul, aceasta nu își îndeplinește funcția. Punct. Bineînțeles că mulți oameni și-ar dori ca o husă pentru telefon să facă mai mult decât să îi protejeze de propria neîndemânare. De asemen ea, este de dorit și o husă care să și protejeze, să și arate bine. Husele Ringke Fusion cu kit de personalizare inclus, vin în întâmpinarea acestei dorințe.

Alții își doresc o husă pentru telefon care să prevină alunecarea acestuia. Husele Ringke au o aderență crescută și previn alunecarea telefonului.

Ar mai fi și problema încărcării, pentru cei care nu pot merge cu încărcătorul la ei. Pentru acest tip de husă se recomandă husele cu acumulator Mophie.

O altă funcționalitate ar fi impermeabilitatea. Aceasta este importantă mai ales pentru cei care petrec mult timp în aer liber. Oricât de etanșă ar părea o husă, dacă în specificațiile tehnice nu scrie că protejează împotriva apei, atunci cel mai probabil nu este vorba de o husă impermeabilă.


  1. Materialul de fabricație


Materialul de fabricație a husei este un factor determinant la capitolul durabilitate. Materialele cele mai obișnuite în fabricarea huselor de telefon sunt pielea, metalul, plasticul și siliconul. Husele de generație nouă sunt fabricate inclusiv din termoplastic, precum TPU (termopoliuretan) sau policarbonat, ceea ce oferă rezistență mai mare la impact, transparență îmbunătățită și transfer mai bun al temperaturii. Husele Ringke Fusion pentru Samsung Galaxy S6 și S6 Edge sunt fabricate din aceste materiale.


  1. Prețul


Deși prețul câteodată corespunde calității husei, acesta nu este mereu cel mai important factor. Cheia succesului este să găsești calitatea, designul și caracteristicile husei de telefon dorite fără să cheltuiești prea mulți bani. Nu merită să “spargi pușculița” dacă ai un model mai accesibil la dispoziție. Husele Ringke nu fac excepție: în această perioadă, la Eastcom puteți găsi huse începând cu 35 RON.



Astfel, în urma considerațiilor de mai sus, ar trebui să fiți pregătiți să găsiți husa pentru telefon potrivită pentru voi, la prețul corect.

[button link="http://eastcom.ro" size="large"] Alege husa potrivită de pe Eastcom.ro  [/button]

 

 

 

 

Last news