Anker 757: soluția inteligentă pentru reducerea costurilor de energie

Știați că România se numără printre țările din UE cu cea mai mare creștere a prețului la energia electrică pentru consumatorii casnici? Față de 2021, prețurile la curent electric s-au scumpit cu 55%, comparativ cu Estonia, potrivit rapoartelor Eurostat. Având în vedere costurile tot mai mari ale energiei, sursele alternative de energie sunt din ce în ce mai populare. 

Astăzi o îți prezentăm soluția pentru a reduce aceste costuri mari ale energiei, și anume stația de alimentare de la Anker: 757 Powerhouse. La doar câteva săptămâni de la lansare, mai multe publicații din SUA au scris despre Anker 757, avantajele utilizării unui astfel de gadget și motivele pentru care mulți americani au decis să cumpere o stație de alimentare. 

757 PowerHouse este o stație de alimentare, un tip de generator care funcționează cu baterii și este sigur de utilizat și depozitat în interior. Spre deosebire de majoritatea stațiilor de alimentare electrice, care folosesc baterii litiu-ion sau litiu NCM, Anker 757 PowerHouse utilizează baterii cu fosfat de fier litiu (LFP). Bateriile LFP au cicluri de încărcare de șase ori mai multe decât alte baterii pe bază de litiu, oferind modelului 757 PowerHouse o durată de viață de 10 ani.

Stațiile de alimentare sunt frații mai mari ai bateriilor externe. Au mai multă putere și mai multe porturi. Însă, nu toată lumea are nevoie de un astfel de gadget, să aflăm prima dată pentru cine este destinat? 

În primul rând, este destinată persoanelor care au nevoie de un birou portabil atunci când călătoresc sau sunt mereu pe drum, fotografiilor profesioniști și creatorilor de conținut, sau orice persoană care are nevoie de o sursă de alimentare de rezervă în cazul unei pene de curent. 

Acum că am discutat despre publicul căruia îi este destinat acest gadget, să vorbim despre caracteristicile pe care o să le obțineți atunci când o să investiți într-o stație de alimentare Anker 757. 

O stație de alimentare portabilă este un gadget compact plin de porturi care vă permit să alimentați și să încărcați tot ce aveți. De la telefoane, laptopuri, drone, ventilatoare, chiar și un grătar electric, difuzoare, electrocasnice mici, echipamente medicale sau chiar o bicicletă electrică. Anker 757 are o putere de 1500 W datorită unei baterii LFP de 1229 Wh.

În zilele noastre, stațiile de alimentare sunt unele dintre cele mai bune gadget-uri pe care le puteți deține. Deoarece folosesc baterii, sunt în totalitate sigure de utilizat în interior sau în vehicule.

Specificații

  • Tipu bateriei: LiFePO4 lithium;
  • Capacitate: 1229Wh;
  • Durata de viață: Peste 3.000 de cicluri;
  • Estimarea timpului de reîncărcare cu puterea maximă de intrare (1.000 W): 1,5 ore;
  • Putere totală AC: 1.500 W;
  • Intrare DC maximă: 300 W;

1. Are 2 porturi AC, 2 porturi USB-C PD, 4 porturi USB-A și o priza auto

Anker 757 Powerhouse nu este o baterie externă de buzunar - poate alimenta aparate de uz casnic complet și este suficient de mică pentru a sta pe blatul din bucătărie. Powerhouse este un instrument excelent în cazul unei întreruperi de curent, în camping sau în orice alt moment în care aveți nevoie doar de o sursă de alimentare, când nu există prize la îndemână.

Stația de alimentare 757 Powerhouse are un preț accesibil în comparație cu alte dispozitive din aceeași nișă. Cu un numărul generos de porturi, upgrade-ul relativ accesibil de la panoul solar și vitezele rapide de încărcare, Anker excelează acolo unde alte companii întâmpină numeroase probleme. 

Caracteristici PRO

Un număr generos de port-uri;

Capacitate de 1229Wh și o putere de 1500 W;

Putere mare de ieșire;

Ecran LED mare;

Poate fi reîncărcat cu încărcătorul solar pliabil Anker 625;

Reîncărcare rapidă;

Design și hardware

Anker 757 PowerHouse este grea, durabilă și construită pentru a face față aventurilor tale în aer liber. Are două mânere supradimensionate pentru a vă ajuta să o transportați, ceea ce este necesar având în vedere greutatea.

Există orificii mari ale ventilatorului la ambele capete, acoperite cu plastic elegant cu accent albastru, dându-i un stil diferit. Veți auzi acele ventilatoare când reîncărcați stația sau încărcați mai multe dispozitive în același timp, în rest este extrem de silențios.


Anker a echipat această stație cu diferite porturi de încărcare pentru a menține totul alimentat sau reîncărcat. În partea de sus, există o bară luminoasă cu LED, cu trei setări diferite de luminozitate. 

Sub ecranul LED este un afișaj plin de informații utile. Poți vedea procentul bateriei, modul de economisire a energiei, durata de viață estimată a bateriei având în vedere consumul actual de energie, și chiar o mică pictogramă care arată dacă este un dispozitiv conectat la port-urile USB-C sau USB-A.

De asemenea, o altă funcție utilă este statusul “output” care arată cât de multă putere este utilizată în mod activ.

Anker susține că 757 PowerHouse poate reîncărca un smartphone de 97 de ori, un laptop de 17 ori, sau poate menține un frigider în funcțiune timp de 22 de ore într-o pană de curent. 

Poate fi folosit și ca UPS (sursă de alimentare neîntreruptă), cu o putere constantă suficient de stabilă pentru a alimenta un computer, aparate de uz casnic sau un aparat CPAP medical. ( De menționat este că acest dispozitiv nu este construit pentru electrocasnice mari, cum ar fi cuptorul cu microunde). 

Modul Power Saving

O altă funcție ce merită menționată este modul convenabil de „economisire a energiei” adăugată de Anker. În stânga afișajului este un comutator pentru a activa sau dezactiva modul de economisire a energiei.

În modul de economisire a energiei, când ceva precum bateria unui smartphone sau laptop este complet încărcată, PowerHouse se va opri după câteva minute. Cu toate acestea, mai multe dispozitive mai mari, cum ar fi un frigider, nu au nevoie de putere constantă și vor extrage putere intermitent.

Practic, este un comutator pentru a opri supraîncărcarea.

Utilizare

Anker 757 PowerHouse este ușor de utilizat. Pentru încărcarea prin USB, conectați dispozitivul și acesta va începe încărcarea. Prizele de curent alternativ și portul pentru încărcătorul auto DC au butoane de alimentare pe care trebuie să le porniți înainte de utilizare. Prizele de curent alternativ și de curent continuu vor descărca încet bateria stației dacă sunt pornite, dar puteți activa modul de economisire a energiei, care va opri stația de alimentare odată ce dispozitivele sunt complet încărcate.

Încărcare

Doar câteva stații de alimentare sunt capabile de încărcare super-rapidă, inclusiv Anker 757 PowerHouse. Este nevoie de doar o oră și jumătate pentru a se reîncărca stația complet de la o priză standard AC și o oră pentru a se încărca la 80%. Acest lucru este posibil deoarece 757 PowerHouse poate accepta o intrare de 1.000 de wați, una dintre cele mai înalte de pe piață.

Anker susține că această stație are o durată de încărcare de până la 3.000 de cicluri și estimează că produsul va avea o durată de viață de zece ani. Ca și comparație, numărul maxim de cicluri pentru stațiile de alimentare litiu-ion este de obicei de aproximativ 500, cu un maxim de aproximativ 1.000 de cicluri.

Cum putem obține “curent gratis” cu Anker 625?

Răspunsul este simplu. Anker a venit cu o soluție inteligentă pentru reîncărcarea stației de alimentare, și anume încărcătorul solar pliabil 625. Acest dispozitiv a fost realizat pentru stațiile PowerHouse 521, 535 si 757, și este o soluție de alimentare perfectă pentru călătorii cu mașina, pentru camping, rulote și caravane sau pentru o excursie la cabană. Încărcătorul solar are un stand reglabil ce permite poziționarea panoului în orice unghi, pentru a obține lumina optimă a soarelui. Tehnologia Suncast te va îndruma în așa fel încât să poziționezi corect panoul pentru o încărcare solară optimă. Astfel, curentul de la soare îți va reîncărca stația Anker 757 și te va ajuta să economisești energie electrică. 

Concluzie 

Electricitatea este resursă extrem de importantă pentru a putea trăi în condiții normale. 

Pierderea unei utilități, cum ar fi electricitatea din casa ta, poate cauza perturbări semnificative, de la pierderea productivității, la situații și mai grave care îi afectează pe cei cu nevoi medicale. Sunt momente în care o stație de alimentare poate fi foarte benefică.

Anker 757 PowerHouse este o stație de alimentare excelentă, cu durată lungă de viață și putere de ieșire mare, plus funcții cheie ce o deosebesc de alte stații de pe piață. 757 PowerHouse poate alimenta aproape orice dispozitiv pe care îl folosești zilnic, și o face excelent de bine.

Funcția suplimentară UPS este fantastică și extrem de utilă. Tehnologia HyperFlash de la Anker, care permite dispozitivului să se reîncarce rapid constituie un avantaj pe termen lung. 

Acum este momentul să investești într-o stație de alimentare Anker 757 PowerHouse și să ai mereu la îndemână o sursă inepuizabilă de energie


Last news