Anker PowerCore 26800, energie la pachet pentru toată săptămâna

Dacă ai ajuns pe blogul nostru înseamnă că ești în căutarea unei baterii externe, așa că vom sări peste introducerea argumentativă. Bateria externă PowerCore 26800 este produsă de Anker, unul dintre cei mai renumiți și respectați producători de baterii externe din lume. De la lansarea produsului pe piață, Anker PowerCore 26800 a primit mii de recenzii pozitive, de la utilizatori obișnuiți, la bloggeri și jurnaliști specializați în domeniul tehnologiei și al gadgeturilor. Dar să vedem și de ce.


Capacitate 26800 mAh
Output: 5V/3.0A per port
Input: 5V/2.0A Per Micro USB
Dimensiuni: 17 x 8 x 2,5 cm
Greutate: 450 grame
Garanție: 24 de luni la eastcom.ro


 

Ce înseamnă 26.800 de miliamperi? 13 încărcări complete pentru un iPhone SE, 10 încărcări pentru iPhone 6s sau 7 încărcări pentru un Samsung Galaxy S6.

La fel ca și în cazul celorlalte baterii externe produse de Anker, designul PowerCore 26800 este unul minimalist, compact. Bateria are dimensiuni medii, cu o lungime de 17 cm, lățime de 8 cm și o grosime de 2,5 cm și cântărește 450 de grame. Construcția este solidă, cu finisaje atente. Anker a ales să îmbrace PowerCore 26.800 într-o carcasă de plastic de calitate, în detrimentul aluminiului, pentru a reduce din greutatea produsului. Bateria este livrată în colet împreună cu o husă de protecție, 2 cabluri micro-USB și un ghid de utilizare. În interior, PowerCore 26800 este echipată cu celule premium de la Panasonic.


 

 

Pentru a încărca bateria folosești cele două cabluri micro-USB în porturile destinate și PowerCore 26800 începe încărcarea. De ce 2 cabluri și 2 porturi? Portul micro-USB suplimentar introdus de Anker pe acest model de baterie va reduce timpul de încărcare la jumătate! Așa că în loc să aștepti 12 ore, poți să folosești din nou PowerCore 26800 la capacitate maximă după aproximativ 6 ore de încărcare. Nivelul de încărcare e indicat prin intermediul a 4 leduri.

 

Anker PowerCore 26800

 

Un led aprins înseamnă 25% din capacitatea bateriei. După ce s-a încărcat complet, toate cele patru leduri se vor stinge.

Pentru încărcarea dispozitivelor (telefoane, tablete, boxe portabile, e-readere, mp3 playere) trebuie doar să le conectezi la unul din cele 3 porturi USB. Poți încărca simultan trei dispozitive.


Pe lângă capacitatea uriașă, această baterie are incluse ultimele tehnologii în materie de încărcare:

PowerIQ: detectează și se adaptează în mod dinamic la protocolul unic de încarcare al dispozitivului tău pentru a-i permite să se incarce la viteză maximă.

VoltageBoost: detectează rezistența cablului și crește voltajul în consecință atunci când utilizatorul folosește cabluri de încărcare lungi care în mod normal duc la o încărcare mai lentă.

MultiProtect: asigură protecție la supra-tensiune și la scurt-circuit. Curentul de ieșire este controlat în permanență, astfel încât nu va exista riscul supraîncălzirii în timpul încărcării.


Preț

Anker PowerCore 26800 - 309,99 lei pe eastcom.ro. Garanție 24 de luni. Suntem unici importatori și distribuitori oficiali ai Anker în România.

 

 

 

Last news