Anker SoundBuds Sport NB10, căștile wireless perfecte pentru sport

Viitorul în materie de gadgeturi înseamnă conectivitate fără cabluri, iar dacă ești în căutarea unor perechi decente de căști wireless la un preț mai mult decât convenabil Anker SoundBuds NB10 este cu siguranță produsul pe care îl căutai.


Anker este un brand cunoscut pe piața de gadgeturi pentru producția de accesorii high-quality la cele mai mici prețuri. Pe lângă gama variată de încărcătoare (de rețea, auto, solare), baterii externe, cabluri, boxe portabile și alte accesorii, Anker și-a făcut intrarea pe piață și cu o linie pentru căștile wireless. eastcom.ro, unic importator și distribuitor oficial Anker în România,  vă prezintă SoundBuds Sport NB10 bluetooth 4.0, căștile special concepute pentru activitățile sportive.


Ușoare și compacte. Certificare IPX5 

Construite dintr-o combinație de plastic și cauciuc premium, acestea sunt extrem de ușoare. Cântăresc 17 grame, aproximativ cât un CD clasic,  iar calitatea sunetului nu dezamăgește. Căștile au certificare IPX5, ceea ce înseamnă că sunt rezistente împotriva transpirației și a umidiății datorită izolației hidrofuge amplasată pe interiorul carcasei.


Autonomie de 6 ore. Rază de acțiune de 9 metri

Căștile Anker SoundBuds Sport NB10 bluetooth 4.0 sunt extrem de confortabile și ușor de utilizat în timpul exercițiilor. Butoanele de control power on/off, play/pause, volume and skip song sunt amplasate pe casca dreaptă. Tot pe casca dreaptă, însă pe partea de jos, este amplasat microfonul și portul micro USB pentru încărcare, protejat de un căpăcel de plastic împotriva prafului și a umidității. Conexiunea căștilor Anker SoundBuds Sport NB10 bluetooth 4.0 cu telefonul este foarte puternică și nu comportă întreruperi în timpul utilizării atâta timp cât între smartphone-ul tău și căști nu există o distanță mai mare de 9 metri. Anker promite pentru aceste căști o autonomie de 6 ore a bateriei.


Prin urmare,  dacă ești un audiofil căruia îi place sportul și urmează să faci primii pași în lumea wireless, aceste căști reprezintă un început perfect pentru tine. Poți comanda acest produs AICI. Pentru aceste căști  pe eastcom.ro ai transport gratuit! Livrăm în toată țară în 24-48 ore prin curier rapid și ai 14 zile drept de retur.

Mai jos poți urmări clipul oficial de prezentare al produsului realizat de Anker.


https://www.youtube.com/watch?v=D51m1KMODRA

Last news