Apple ar putea renunța la varianta rose gold în cazul iPhone 8

Vești nu tocmai roz pentru fanii Apple de pretutindeni. Varianta de culoare "rose gold" ar putea să dispară în acest an de pe noile smartphoneuri lansate de Apple.


Potrivit macrumors.com, publicație ce îl citează pe Ming-Chi Kuo, cel mai respectat analist din lume specializat pe Apple,  iPhone 8 va fi disponibil doar în 3 culori, negru, argintiu și auriu.

Această noutate este susținută și de o fotografie publicată recent în mediul online în care se observă cele trei variante de culori pentru noul iPhone.

Fanii Apple au dezbătut intens noua nuanță aurie despre care se zvonește că va exista pe noul iPhone. Mulți au bănuit că aceasta se va denumi "copper gold" sau bronze și că se va alătura celorlalte opțiuni existente deja până la iPhone 7: Negru, Negru Jet, Argintiu, Auriu, Rose Gold și Roșu. Însă dacă predicțiile analistului Ming-Chi Kuo vor fi corecte, fanii Apple vor rămâne în cele din urmă cu doar trei opțiuni: negru, argintiu și auriu.


Apple a stabilit un nou trend în urmă cu doi ani, când a introdus varianta "rose gold" pentru iPhone 6s, nuanță existentă până atunci doar pe Apple Watch. Succesul repurtat de Apple cu iPhone 6s Rose Gold a fost vizibil în vânzările produsului, cât și în comportamentul rivalului Sasmung. Acesta a "împrumutat" ideea și a produs  milioane de modele Galaxy S7 si Galaxy S7 Edge cu aceeași culoare, însă sub o altă denumire - pink gold.



Apple va anunța noile modele de iPhone în luna septembrie, iar apoi le va lansa simultan.

PE ACEEAȘI TEMĂ: iPHONE 8: Data posibilă a lansării, specificații și cum ar putea arăta

 

Last news