BATERIE EXTERNĂ WIRELESS MAGNETICĂ: Anker MagGo 622 sau Apple MagSafe Battery Pack?

Cum alegem bateria externă potrivită ?

Anker magGo 622 vs Apple MagSafe
Știai că tehnologia MagSafe a fost inițial implementată de Apple pentru a atașa cablurile de încărcare la MacBook-uri? Începând cu iPhone 12, Apple a reutilizat această tehnologie pentru sistemul de încărcare wireless magnetic introdus pe noile telefoane. 

În articolul de astăzi ne-am propus să atingem un subiect important pentru tine dacă ești utilizator Apple iPhone: Cum alegem cea mai bună baterie externă wireless pentru iPhone 12 sau iPhone 13 și îți prezentăm două astfel de baterii. 

Anker MagGo 622 vs. Apple MagSafe

În acest articol îți vom explica diferențele între cele două, raportul calitate-preț, specificații ale acestor produse, pentru a putea lua o decizie potrivită în funcție de nevoile tale. 


1. Specificații tehnice

Bateria externă wireless Anker MagGo 622

Cea mai buna baterie externa wireless pentru iphone

 

PRO: 

+ capacitate 5000 mAh

+ Încărcare magnetică cu putere maximă de până la 7,5 W.

+ funcție de suport pliabil

+ tehnologia exclusivă Anker, MiniCell (permite realizarea unui încărcător portabil și rapid)

Tehnologia exclusivă de siguranță MultiProtect (control al temperaturii, protecție la suprasarcina și multe altele)

+ Încarcă un iPhone 13 Pro până la 75%-80%.

mai multe variante de culori

+ Preț: 269 lei

CONTRA: 

nu este compatibilă cu iPhone 12/13 Mini

    - nu oferă încărcare simultană prin cablu

 

Baterie externă Apple MagSafe


Apple MagSafe

sursa: AppleInsider

Specificații:

 

PRO:

+ design Apple

integrare iOS

oferă încărcare simultană prin cablu

tehnologie de control a căldurii și încărcării

 

CONTRA:

capacitate de 1460 mAh

încărcare magnetică cu putere de 5W

încarcă un iPhone 12 Pro Max doar până la 53% (testat de cei de la AppleInsider)

o singură variantă de culoare

Preț: 559.99 lei

 

Anker MagGo 622 vs Apple MagSafe Battery Pack

 

Bateria externă MagSafe de la Apple are un design tipic Apple, fără buton de pornire și fără lumini LED - nimic altceva decât un port Lightning pentru încărcare. Introduci bateria externă pe iPhone 12/13 magnetic și acesta începe să se încarce. Nimic la care să te gândești și nimic de făcut; este simplitatea tipică Apple. Poți vedea procentajul bateriei în widgetul bateriei de pe iPhone. De asemenea, bateria externă de la Apple îți permite încărcarea simultană a iPhone-ului și a bateriei. Apple ne pune la dispoziție o singură variantă de culoare pentru baterie, respectiv alb. Dacă ești mereu plecat și ai nevoie de o baterie care să îți încarce telefonul mai mult de 50%, atunci acest accesoriu nu este pentru tine. 

 

MagGo 622 depășește așteptările utilizatorilor Apple, datorită vitezei rapide de încărcare și a fiabilității dovedite.  Bateria externă magnetică Anker MagGo 622 are un preț cu aproximativ 50% mai mic decât bateria externă Apple MagSafe Battery Pack. MagGo 622 are o capacitate mult mai mare de încărcare în comparație cu cea Apple. Cu MagGo 622 un iPhone 13 Pro se va încărca până la 80%.  

 

Anker MagGo 622 oferă mai multe variante de culori din care poți alege, în funcție de stilul propriu. În plus are funcție și de suport pliabil pentru apeluri FaceTime, vizionare de filme și seriale. Suportul  încorporat este caracteristica care diferențiază bateria magnetică MagGo 622 de bateria de la Apple. Suportul se așează plat, ținut în siguranță de magneți atunci când nu este utilizat, și se pliază atunci când doriți să folosiți telefonul. 



Review-uri comparative între Anker MagGo 622 și Apple MagSafe Battery Pack:

 

-       JCKRGBAnker MagGo Review – Best Magsafe Battery Yet!

-       TechnicallyTeeAnker 622 MagGo MagSafe Battery Pack Review! A MUST BUY!

-       RaavMediaAnker MagGo 622 MagSafe Charger – Unboxing and Review



2. Pe care să o alegi?

 

Anker MagGo 622 este alegerea potrivită pentru majoritatea dintre noi. Cu un suport integrat la îndemână, poți obține aproape o reîncărcare completă pentru iPhone 12/13.

 

MagGo 622 are un preț mult mai mic decât bateria externă Apple MagSafe, are o capacitate mai mare a bateriei și este disponibil în mai multe culori.

 

Poți cumpăra bateria externă magnetică Anker MagGo 622 de pe eastcom.ro sau de la partenerii oficiali din România, precum eMag

 

  

3. Testimoniale clienți

 

Pentru Anker MagGo 622

 

-       “ Foarte mulțumit de acumulator, încărcarea wireless funcționează fără probleme pe orice dispozitiv compatibil, iar magneti pentru magsafe stau foarte bine prinși cu risc foarte scăzut sa se desprindă in buzunar, singurul inconvenient este ca face telefonul destul de greu dar nu contează asta pentru mine, și partea făina e ca are suportul acela.” – Ciobotaru Darius

Dacă ți-a plăcut acest articol, distribuie-l pe pagina ta de Facebook.

 

Last news