BUY LESS. ENJOY MORE

Cumpără mai puțin. Bucură-te mai mult.

 

Noi credem în aceste cuvinte. Deși poate părea ciudat pentru o companie care face comert, considerăm această atitudine ca fiind una sănătoasă.

 

 

Remarcăm de la un timp anumite trenduri. Unul ar fi acela că piața și economia ne induc ideea de a cumpăra cât mai mult, de a consuma cât mai mult posibil și de a înlocui constant dupa scurte intervale de timp lucrurile pe care le cumpărăm. Resursele noastre, ale tuturor, sunt din păcate finite. Dorințele însă nu. Iar răspunsul la aceste dorințe nu este consumul excesiv.

 

Clipul video în care fostul președinte al Uruguay-ului Jose Mujica vorbește despre filosofia sa de viață cuprinde câteva idei simple și eficiente în acest sens și ne-a inspirat.

 

La fel ca Jose Mujica, noi nu promovăm sărăcia sau austeritatea. Noi promovăm consumul responsabil. Nu avem nevoie de multe produse, avem nevoie de produse de calitate.

 

Considerăm că este responsabilitatea noastră ca prin produsele pe care le promovăm și atitudinea adoptată să consumăm mai responsabil și să facilităm și clienților și partenerilor noștri acest lucru.

 

Produsele sunt alese de noi tocmai pentru că respectă standardele de calitate și oferă fiabilitate și eficiență. Dintre atâția producători de pe piața internațională alături de care am fi putut colabora, noi am ales câțiva.

 

Ringke este o companie sud-coreeană cu participație americană fondată în 2003. Ringke a pornit de la ideea de a încerca utilizatorii să elimine problemele de fiecare zi cu smartphone-urile, tabletele și restul device-urilor. Scopul acestei companii este de a recunoaște problemele clienților și de a le oferi soluții. Un scop cu care suntem în acord deplin. Ringke produce huse și folii de protecție de calitate pentru telefoane și tablete.

 

Anker este o companie americană fondată în 2009 de foști angajați ai Google. Viziunea lor este să creeze o lume în care mobil să însemne cu adevărat mobil, o lume în care nimic să nu ne rețină din drumul nostru către destinațiile pe care ni le dorim sau lucrurile pe care vrem sa le facem, oricare ar fi acelea. O lume care să creeze posibilități și să înlăture limitele. Anker este lider mondial în produse de încărcare precum baterii externe pentru telefoane și tablete, încărcătoare, cabluri și suporturi de telefoane.

 

Mpow este numărul 1 în accesorii bluetooth premium pentru smartphone-uri. Misiunea companiei este una simplă - să creeze o viață smart prin dispozitive smart. Produsele sunt create cu principii precum simplitatea și ușurința utilizării. Printre produsele companiei se află căști wireless cu bluetooth și suporturi pentru telefoane.

 

Noi credem în libertate, responsabilitate, independență, productivitate, comunitate și ne dorim un consumerism mult mai puțin agresiv. Prin aceste valori și prin produsele pe care le promovăm, ne dorim să oferim clienților și celor din jurul nostru ocazia de a se bucura mai mult de timpul lor liber, de a avea un stil de viață orientat spre simplitate, responsabilitate față de comunitate și crearea de experiențe și amintiri plăcute.

 

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și vă dorim experiențe cât mai frumoase. BUY LESS. ENJOY MORE.

Last news