Cele mai noi camere de supraveghere de la eufy, disponibile acum în România


Eufy Security reprezintă soluția ideală pentru siguranța ta și a familiei tale. Camerele de supraveghere si securitate eufy sunt simplu de configurat și operat, eficiente, pline de caracteristici și fiabile. Brandul eufyCam a fost lansat de Anker în 2017 și a devenit foarte popular datorită produselor cu specificatii moderne: complet wireless, calitatea înaltă a imaginii, autonomie de neegalat de 365 de zile, vedere nocturnă, rezistență la ploi și ninsori, plus multe altele. 

Camerele de supraveghere Eufy sunt potrivite pentru cei care doresc să-și instaleze și să-și monitorizeze singuri domiciliul și caută echipamente ușor de utilizat direct de pe smartphone. Însă cel mai important când vine vorba de sistemele de securitate eufy este că nu mai sunteți obligați să vă transformați propria casă într-un veritabil santier pentru instalarea camerelor video. Totul este complet wireless. 

Camera de supraveghere eufy Solo C24 Pro este cea mai nouă apariție în gama de produse eufy prezentă în România și conține cele mai avansate tehnologii din industrie. Noua camera pentru exterior vine cu un design independent, cu fir, care nu necesită un hub (HomeBase) sau hardware suplimentar pentru a funcționa. Datorită conectivității Wi-Fi, se va asocia cu routerul pentru a crea conexiunea cu ecosistemul eufy. Înregistrările au o calitate video 2K și sunt stocate local pe cardul microSD de 32gb inclus în pachet. Noutatea absolută pentru camera de supraveghere eufy Solo C24 Pro este reflectorul LED integrat, care lumineaza perimetrul cand este detectată mișcarea.


Iată câteva caracteristici cheie, plus un review realizat de YouTuber-ul LifeHackster

- Rezoluție ultra-clară 2K pentru a putea vedea în timp real orice detaliu, cu imagine completă.
- LED încorporat pentru a lumina perimetrul când detectează mișcare. 
- Inteligență artificială avansată care identifică cu exactitate când este prezentă în perimetru o persoană, chiar și în timpul nopții. 
- Dacă alegi să instalezi camera în exteriorul casei tale, nu trebuie să îți faci griji asupra condițiilor meteo nefavorabile, fiind rezistentă la ploi și ninsori, cu certificat IP67. 
- Compatibilă cu Asistentul Google și Alexa. 




O altă noutate pentru piața din România este
setul cu 2 camere de supraveghere eufy IP Pan/Tilt, disponibil acum și pe culoarea neagră. Camerele sunt dotate cu inteligență artificială care detectează în timp real dacă este prezentă o persoană în zonă și îți trimite notificări direct pe telefon. Vizualizezi fiecare eveniment cu o claritate de până la 2K și poți mișca obiectivul la 360° orizontal pentru a vedea întreaga încăpere. Ai 2 opțiuni de stocare: pe un card SD sau în cloud, în funcție de preferințele tale. Poți comunica în timp real cu oricine se află în apropiererea camerelor de supraveghere prin intermediul sistemului audio bi-direcțional integrat. Compatibil cu Apple HomeKit, Google Assistant și Amazon Alexa.

 

Alege acum camerele de supraveghere eufy, cu cele mai moderne tehnologii, pentru siguranța ta și a familiei tale. 

Last news