Cu fir? Fără fir. Cu fir? Wireless! Spune "adio" cablurilor cu Mpow Streambot Multi-Point bluetooth

Ai un iPhone 7 și vrei să asculți muzică wireless fără să plătești o căruță de bani pe Airpod-urile de la Apple? Sau poate că ai o pereche de căști cu fir ce sună demențial, dar vrei să te bucuri de libertatea de mișcare ce ți-o oferă conexiunea prin bluetooth. Pe eastcom.ro ai soluția la îndemână: Mpow Streambot Multi-Point îți transformă căștile cu fir în căști wireless pentru doar 88,92 lei.


Receptorul audio stereo Mpow Streambot Multi-Point este un accesoriu extrem de util. Cu acest dispozitiv îți "upgradezi" orice pereche de căști cu fir la conectivitatea prin bluetooth 3.0. Mpow Streambot funcționează și cu sistemul audio al mașinii tale sau cu orice alt echipament audio din casa ta. Conexiunea cu telefonul se face prin bluetooth, iar cu sistemul audio prin mufa de 3.5 mm. Bateria încorporată are o autonomie de 8 ore. Când s-a descărcat îl încarci prin cablul Micro-USB în 90 de minute.


Specificicații Mpow Streambot:


  • Autonomie îndelungată - bateria încorporată oferă până la 8 ore de redare și timp de vorbire, standby de 120 de ore. Se încarcă complet în 90 de minute.


  • Multi-Point: Acest dispozitiv se poate conecta simultan la două dispozitive bluetooth. Are o rază de acțiune de până la 9 metri în spațiu deschis.


  • Compatibilitate: Majoritatea dispozitivelor compatibile bluetooth: smartphoneuri, playere mp3, tablete, sisteme audio home/car


  • Control lejer: Puteți să răspundeți la apelurile telefonice sau să controlați redarea muzicii.

Poți comanda acest produs din magazinul nostru online AICI. eastcom.ro îți livrează acest produs fără costuri de transport. Livrăm în toată țara în 24-48 de ore prin curier rapid.


Părerile utilizatorilor Mpow Streambot:

 


Vlădescu Rareș: "Raport calitate-pret foarte bun. Calitate a sunetului buna, nu se simte o mare diferenta fata de cablu. Bateria tine destul de mult. Se conecteaza rapid.Pret foarte bun."


Badea Adrian: "Este foarte folositor. Transforma orice boxa/sistem cu intrare jack 3.5 intr-un device bluetooth. Bateria tine indeajuns, iar range-ul este cel specificat in descriere, chiar si peste 10m. Pretul este unul corect, se aude stereo, mai tare decat prin mufa jack a telefonului si foarte clar."


Stoica Florian Bogdan: "Produsul vine cu o mufa jack tata 3.5 - 3.5 mm, cablu cu jack tata 3.5 - 3.5 mm, cablu pentru incarcare USB - micro USB. Il folosesc in masina."


Tudi: "Foarte bun. Se conectează repede și cu mai multe telefoane. Se aude bine și microfonul este destul de sensibil și fără zgomot de fond. Bateria ține sificient și se încarcă foarte repede"


Last news