De ce ai nevoie de un încărcător auto?

încărcător auto anker preț
Un încărcător auto de calitate este esențial pentru dispozitivele tale. Fie că ești în drum spre lucru, mergi să iei copiii de la școală sau într-o vacanță, încărcătoarele auto de la Anker îți vor fi mereu de folos.
încărcător auto Anker PowerDrive+ III Duo

5 motive pentru care ai nevoie de un încărcător auto de la Anker: 


1. Tehnologii avansate de încărcare

Încărcătorul auto Anker PowerDrive+ III Duo oferă încărcare rapidă prin Quick Charge 3.0. Ce însemnă asta? Dispozitivul tău se va încărca 80% în doar 35 de minute(pentru dispozitivele compatibile Qualcom Quick Charge 3.0). 

Tehnologia exclusivă Anker, PowerIQ 3.0 asigură compatibilitate perfectă și viteze de încărcare optimizate în funcție de dispozitivul tău. 
încărcător auto Anker PowerDrive+ III Duo2. Siguranță
Încărcătoarele auto de la Anker sunt echipate cu sistemul de siguranță MultiProtect care oferă protecție completă dispozitivelor tale împotriva supraîncălzirii și supraîncărcării.

3. 
Conectivitate

Fie că vrei să asculți muzică, să vorbești la telefon cu prietenii și familia sau să folosești aplicațiile de navigare precum Google Maps, vei fi mereu conectat prin intermediul încărcătorului tău auto. 
încărcător auto USB-C
4. Este convenabil

Nu trebuie să te grăbești să ajungi acasă pentru a-ți încărca telefonul. O faci direct din mașina ta. În plus, îi poți ajuta și pe prietenii tăi atunci când rămân fără baterie. 

5. Compatibilitate extinsă

Fie că vrei să îți încarci telefonul, tableta sau chair și laptopul, încărcătoarele auto de la Anker sunt soluția ideală având o putere de neegalat. 
încărcător auto laptop

Noi îți recomandăm încărcătorul auto Anker PowerDrive+ III Duo cu putere de 48W și 2 porturi USB-C.

Dacă sfaturile noatre ți s-au părut folositoare, distribuie-l pe Facebook pentru toți prietenii tăi. 

Last news