EufyCam, sistemul de supraveghere cu autonomie de neegalat și specificații impresionante

sistem supraveghere video complet wireless

Eufy poate fi un nume necunoscut, chiar și pentru adepții smarthome, dar brandul lansat de Anker câștigă tot mai mult teren pe piața dispozitivelor disponibile pentru casele inteligente. 

Prin EufyCam, Anker livrează un sistem de securitate inteligent, atractiv și simplu de utilizat. Totul a început în 2017, când Anker Innovations a lansat pe piață EufyCam în urma unei campanii de succes ce a strâns peste 3,1 milioane de dolari pe platforma de crowdfunding Kickstarter.

 



Un sistem de supraveghere și securitate video la un preț accesibil, EufyCam poate fi instalat în interior sau în exterior și promite imagini clare. EufyCam
se bucură de caracteristici de top: complet wireless, o autonomie incredibilă de un an pentru camere video, Night Vision, rezoluție 1080p, lentilă cu unghi larg de 140 de grade și certificat IP67 pentru intemperii și temperaturi extreme. Pot fi adăugate în total 16 camere, ce oferă acoperire completă a casei și a împrejurimilor. 

Înregistrările în timpul zilei sunt clare, cu o rezoluție 1080p și o vedere unghiulară de 140 de grade, în timp ce funcția Night Vision încorporată ajută utilizatorul să monitorizeze evenimentele în întuneric. Cu un audio bi-direcțional, puteți auzi, vedea și conversa cu cei aflați în raza de acțiune a camerei.

CUM FUNCȚIONEAZĂ

Mai întâi trebuie să conectați hub-ul HomeBase la un router wireless prin cablul Ethernet. Odată ce LED-ul devine alb, puteți împerechea individual fiecare cameră. HomeBase va descărca și instala automat toate actualizările de firmware înainte de inițializare. Camerele video se împerechează apăsând și ținând apăsat butonul de sincronizare timp de două secunde, iar aplicația vă va ghida apoi prin toți pașii necesari pentru setările de bază.

AUTONOMIE DE 365 DE ZILE

Sistemul de supraveghere și securitate video EufyCam nu este proiectat pentru a fi alimentat clasic de la priză. Dotate cu baterii performante marca Anker, camerele trebuie încărcate complet înainte de montarea în poziție. Încărcarea se realizează prin USB - fie prin portul din spatele hub-ului, fie cu un încărcător de perete USB standard. EufyCam este alimentat de o baterie de 13,400mAh lithiu-ion și poate funcționa până la 365 de zile cu o singură încărcare.

DESPRE HOMEBASE

Hub-ul HomeBase al Eufycam include și o rezervă a bateriei care durează până la 10 ore în cazul unei pene de curent, plus o sirena de 100 dB care promite să trezească până și vecinii în cazul în detectează un intrus. Comunicarea intre eufy HomeBase și camerele conectate se face prin HybridWave, un protocol wireless de frecventa joasa pentru un consum minim de energie. 

Last news