iPHONE 8: Data posibilă a lansării, specificații și cum ar putea arăta

Apple este pe cale să anunțe oficial noul iPhone în mai puțin de o lună. iPhone 8, dacă  într-adevăr așa se va numi, se va diferenția substanțial față de precesorii săi. Asta deoarce Apple încearcă să scrie istorie la aniversarea de zece ani de la lansarea primului smartphone.




Despre iPhone 8 se zvonește că va avea integrat un modul de încărcare wireless, un display edge-to-edge, cu muchii foarte înguste și că s-ar putea să asistăm la dispariția celebrului buton "home" din carcasa telefonului.

Când va fi lansat

Dacă analizăm tiparul ultimelor lansări Apple în cazul iPhone, noul smartphone ar urma să fie anunțat în prima săptămână a lunii septembrie, cel mai probabil marți sau miercuri.

Cât va costa

iPhone 8 ar putea fi cel mai scump terminal mobil produs vreodată de Apple până acum. Ar urma să coste mai mult de 1.000 de dolari în Statele Unite ale Americii și aproximativ 800 de lire în Marea Britanie, potrivit site-ului de specialitate fastcompany.com.

Noile caracteristici


  • Ecran Edge-to-edge: Sir Jonathan Paul "Jony" Ive, chief design la Apple, a visat întotdeauna la un iPhone care să arate ca o bucată de sticlă, cu un ecran care să acopere toată partea frontală a telefonului. Ambiția britanicului s-ar putea regăsi din plin în aspectul noului iPhone, deoarece se zvonește că rama de aluminiu de pe spatele telefonului va fi înlocuită cu un material realizat din sticlă, iar iPhone 8 va avea un ecran care se va întinde foarte aproape de marginile telefonului. Acest design le va permite celor de la Apple să introducă un ecran mai mare, fără să modifice dimensiunea smartphone-ului.



  • Fără butonul "home": Butonul "acasă" a fost implementat încă de la primul model de iPhone în urmă cu zece ani, dar există șanse mari ca Apple să renunțe la el. Tehnologia 3D Touch, existentă deja pe iPhone 7 și aprinderea ecranului în momentul în care telefonul este ridicat sunt doar două argumente pentru care Apple este dispusă să renunțe la acest buton. În plus, Apple a reușit să încorporeze în ecran Touch ID-ul, tehnologia de citire a amprentelor digitale, astfel că butonul "home" nu își mai justifică existența.



  • Intoducerea unui "Touch Bar": Dispariția butonului "home" ar putea face loc unei noi funcții, similară cu cea existentă deja pe laptopurile MacBook Pro. Touch Bar-ul ar urma să includă scurtături pentru apeluri, sms-uri sau alte aplicații.


  • iOS 11: Ultima versiune a sistemului de operare Apple  a fost lansată în luna iunie și a arătat practic lumii o mică părticică din noul iPhone: un centru de control refăcut, ce poate fi personalizat de către utilizator, un ecran de blocare comasat cu centrul de notificări, un mod "Do not disturb" în timp ce sunteți la volan și un nou Apple Store care arată și funcționează mult mai bine.



  • Încărcare wireless: Există șanse mari ca Apple să opteze anul acesta pentru acest tip de încărcare după ce a renunțat, odată cu lansarea iPhone 7 la jack-ul audio de 3.5 mm și a introdus, în schimb, căștile wireless. Pe piață există deja smartphoneuri și alte gadgeturi care folosesc încărcarea wireless, iar printre acestea se numără și Apple Watch.

 



Până la apariția noului iPhone, eastcom.ro îți recomandă cu căldură să îți protejezi telefonul pe care îl deții în prezent. În magazinul nostru online găsești o gamă variată de huse și folii de protecție din sticlă securizată. Poți profita până pe 30 iulie de o reducere de 30% pentru husele Ringke.


Last news