Isteria noului iPhone. Fanii au început să formeze cozi în faţa magazinelor

Apple nu a lansat oficial noul model de iPhone și încă nu se știe cu exactitate ziua în care acesta va fi disponibil în magazine. Aceste detalii nu i-au împiedicat pe fanii Apple să formeze primele cozi în fața magazinelor.

 




Lansarea lui iPhone X va avea loc în această seară, la ora 20:00, însă în Sidney, Australia, există și la ora redactării acestui text oameni care așteaptă de mai bine de 24 de oră în fața magazinelor oficiale Apple.

 

Unele zvonuri spun că Apple nu va putea face față cererilor masive de pe piață. Celebrul analist Ming-Chi Kuo susține că Apple poate produce zilnic 10.000 de unități iPhone și din această cauză noul smartphone va fi introdus mult mai târziu pe piețele din afara granițelor Statelor Unite ale Americii.

 


 

Noul iPhone va avea un ecran OLED edge-to-edge, cameră foto 3D, sistem de recunoaștere facială, încărcare wireless, camere foto/video mult mai performante și un procesor A11 extrem de rapid. Cel mai așteptat smartphone de la Apple al ultimilor ani ar urma să aibă un preț de pornire de 1.000 de dolari.

 

Last news