NOU ÎN ROMÂNIA: Încărcătorul wireless magnetic Anker MagGo 633

Anker magGo 633

Odată cu introducerea tehnologiei MagSafe și pentru iPhone, o mulțime de companii au lansat accesorii compatibile. În timp ce majoritatea accesoriilor MagSafe urmăresc să rezolve o singură problemă, noul încărcător wireless MagGo 633, de la Anker, ar putea înlocui majoritatea dispozitivelor de pe biroul tău. MagGo 633 este gadgetul preferat al publicului datorită funcțiilor multiple:


1.   Încărcător wireless magnetic pentru iPhone 12/13

2.  Încărcător wireless pentru AirPods sau alte căști wireless

3. Baterie externă detașabilă

4. Suport pentru iPhone

 

Încărcătorul wireless magnetic MagGo 633, de la Anker, a fost lansat în noiembrie 2021, ca parte a gamei MagGo

Anker MagGo 633 are prețul de 499 lei, și vine în trei variante de culoare: albnegru și albastru. Este disponibil pe eastcom.ro și la toți partenerii oficiali din România. 


Anker magGo 633

Specificații cheie:

PRO

baterie externă detașabilă cu capacitate de 5.000 mAh

putere de încărcare wireless magnetică de 7,5W

sistem de siguranță MultiProtect

include cablu USB-C și un încărcător de priză de 25W.


Design și funcții

Da, la prima vedere, arată ca un încărcător wireless, însă suportul de încărcare este detașabil, și astfel, are și funcție de baterie externă magnetică(la fel ca și MagGo 622).

Anker MagGo 633

 

Această funcționalitate 4-în-1 diferențează cu adevărat acest dispozitiv de alternativele de pe piață și îl ajută să justifice spațiul pe care îl ocupă pe birou sau pe noptieră. Totul este alimentat de un cablu USB-C și de un încărcător USB-C de 25 W.

Ca suport, funcționează excelent pentru a ține telefonul sus pe birou și într-un unghi mai vizibil. Suportul are un unghi de reglare de 40 de grade.  

 

În timp ce este așezat în suport, telefonul se va încărca wireless la 7,5 W (cea mai rapidă viteză pe care o poate atinge un încărcător MagSafe necertificat). Există un inel elegant de lumini LED la baza suportului care se aprinde temporar atunci când puneți telefonul la încărcat sau clipește dacă există o problemă cu încărcarea.

La bază se află un loc pentru încărcarea dispozitivelor compatibile Qi , perfect pentru AirPods sau alte accesorii compatibile. Sub suport este o suprafață de cauciuc anti-alunecare pentru a menține totul stabil.


Anker magGo 633

 

Cu aceste trei caracteristici principale, MagGo 633 are un secret special: o baterie externă detașabilă. Porțiunea magnetică a suportului este, de fapt, un acumulator pe care îl poți glisa și atașa magnetic pe spatele telefonului.

 

Alte articole asemănătoare despre Anker MagGo 633:

-       Buck LifeAnker MagGo 633 - Desktop and Portable MagSafe Charger 

          MixofTech: Anker 633 Magnetic Wireless Charging Stand - Review

Dacă ți-a plăcut acest articol distribuie-l către toți prietenii și colegii tăi!

Last news