Ringke Air Crystal View, husa perfectă pentru telefonul tău

Dacă ai cumpărat recent ultimul model de Iphone sau Samsung, nu uita că este deosebit de important să investești și într-o husă care să-ți ferească de pericole noua bijuterie tehnologică. Potrivit celor mai recente studii, românii alocă în medie între 1.000 și 1.200 de lei la achiziționarea unui telefon.

 


 

În 2016, platforma de sondaje online Dscout a concluzionat că omul modern atinge ecranul telefonului de peste 5.000 de ori într-o zi și petrece, în medie, 225 de minute în conversații telefonice. Pe baza acestor cifre, ajungem foarte ușor la următoarea concluzie: dispui de un gadget scump, indispensabil în rutina ta zilnică, dar care este expus la tot pasul la accidente, căzături sau zgârieturi.

 

Ca să-ți ferești telefonul de toate aceste pericole, eastcom.ro îți recomandă husa Ringke Air Crystal View. Este un bumper extrem de ușor și subțire, iar transparența lui îi va păstra intactă personalitatea smartphone-ului tău.

 

Husa Ringke Air Crystal View este fabricată din termopoliuretan premium, un material durabil și maleabil. Asta înseamnă că telefonul tău va fi protejat de șocuri, iar fixarea lui în husă va fi extrem de ușoară.

 

Cei de la Ringke s-au sigurat să protejeze inclusiv mufa audio și portul prin care îți încarci telefonul, așa că au introdus capace de protecție ce împiedică intrarea prafului.

 

[button link="http://eastcom.ro/cautare?controller=search&orderby=position&orderway=desc&search_query=Ringke+AIR+CRYSTAL+VIEW&submit_search=" size="large"]COMANDĂ aici husa disponibilă pentru următoarele modele de telefoane: Iphone 6, Iphone 6s, Iphone 6 Plus, Iphone 6S Plus, Iphone 7, Iphone 7 Plus, Samsung Galaxy S7, Samsung Galaxy S7 EDGE și Samsung Galaxy Note 7 [/button]

 

Pentru protecția totală a telefonului tău, eastcom.ro îți recomandă  o fole de sticlă pentru ecran.

 

[button link="http://eastcom.ro/55-folii-telefoane-si-tablete" size="large"]Vezi aici oferta eastcom.ro pentru foliile de sticlă securizate [/button]

Last news