Super-portabilitatea și designul uimitor au un nou nume: Anker PowerCore Slim 5000

Bateriile externe slim nu sunt o noutate pe piață, însă în ultima perioadă această categorie devine  tot mai îndrăgită  în rândul utilizatorilor. Lăsăm puțin deoparte bateriile externe cilindrice, iar astăzi vă prezentăm modelul PowerCore Slim 5000 de la Anker. E dovada vie că bateriile externe pot lua forma unui telefon și pot oferi o experiență confortabilă, reprezentând în acest caz o soluție alternativă excelentă pentru energia portabilă.


Cu toții ne dorim acumulatori externi super-portabili și ușor de folosit. Producătorul Anker acoperă excelent acest segment cu PowerCore Slim: capacitatea de 5000 de Mah, încărcarea rapidă (atât output cât și input) și designul uimitor fac din Anker Powercore Slim 5000 un produs extrem de competitiv.

Este limpede că bateriile externe slim nu sunt concepute să ofere o capacitate uriașă de încărcare. Cu PowerCore Slim 5000 vei putea încărca majoritatea telefoanelor o dată sau de două ori. De exemplu, dacă deții un Iphone 5, vei obține două încărcări cu acest acumulator extern.  PowerCore Slim are o încărcare foarte rapidă, comparativ cu celelalte modele de baterii externe slim existente pe piață. Acest acumulator încarcă la 5 volți și 2 Amperi,  viteza standard maximă de încarcare pentru majoritatea telefoanelor.


Acumulatorul extern produse de Anker impresionează și la acest aspect. În mod normal, bateriile externe compacte suferă la acest capitol, oferind o putere de ieșire mai mică față de cea de intrare sau invers. În cazul Anker PowerCore Slim,  puterea de intrare este identică cu cea de ieșire.  Se încarcă la capacitatea maximă de 5 volți și 2 Amperi în aproximativ trei ore .


O baterie externă cu atenție la detalii

 

PowerCore Slim beneficiază de un design uimitor. E o baterie externă plată, ușor de ținut în mână. Are un design ergonomic, cu o grosime de 1 centimetru, măsoară 12,7 centimetri în lungime și căntărește doar 124 de grame. Ai putea la fel de bine să confunzi această baterie cu un telefon mobil. Poți să o strecori cu ușurință în buzunar lângă smartphone în timpul încărcării. În cazul în care te afli într-o conversație la telefon, poți pur și simplu să așezi acumulatorul extern pe spatele smartphone-ului, fără ca acesta să alunece, deoarece carcasa bateriei Anker este din cauciuc.


Specificațiile bateriei Anker PowerCore 5000 Slim:



  • Capacitate: 5,000mAh


  • Output: 5V/2.0 A


  • Input:5V/2.0 A


  • Dimensiune: 127 x 63.5 x 10.16 milimetri


  • Greutate: 124 grame


 

Last news